Netflix 上左新全員逃走中

284 回覆
202 Like 6 Dislike
個前棒球手應該早d去拎錢
以前把男聲正好多
依家把女聲好似講鬼故咁
D語調好鳩浮誇,頂唔撚順
ELLY咁早階段就夾死咗 有d可惜
記得佢有次玩到差少少走得甩
又跑得快又肯參加mission

長毛獵人落水笑到仆街

佐野落力參加mission但冇個做到
呢4集睇晒
等緊下一集
今次個場比較空曠 變相要跑動多好長距離
獵人都辛苦
但班板同t一早玩完
最後韓仔明顯制作組有落order落個個位
不過今季睇落 大手筆加大drama
幾好睇
獵人個設定有啲似npc
轉角逃跑走左焦就唔追呢下幾好
算拍得幾好架啦
唔好咁認真L既話
反而d任務可以再好玩d 有d悶 同埋個100hunter 為出而出
跳傘有d多餘
捉住人比hunter果part好假, 友完全唔反抗, 得把口廢up
最尾推佢出去有少少時間走, 佢完全冇諗過要跑
睇到呢part之後飛住睇算
真凜真係好得意好可愛
但點解要同宇野一齊
劇本放水呢d日綜實有架啦
剩係睇佢肯dum錢整浮誇件事都夠
又bmx又三輪電車又水上板又租艇剩係為左果幕
跳傘果part最癲 真係廿個跳落去無做假(應該)
剩係請廿件識跳已經難 仲就咁land係樂園
睇到第2集已經開始悶
今年年頭同中間都無睇
一睇有佐藤做gm笑到仆街
做戲都咁認真睇
筋肉擂台依家仲有搞緊
叫SASUKE
老實講 其實真心少失望 完全冇劇情可言
以前最記得好多mission都好正好平衡
宜家根本就為做而做 以前都會有利益去引參加者去做
例如可以復活淘咗汰嘅參加者 or有道具令你唔會咁易比人搵到
宜家嘅mission係焗住要你做 唔做就好難贏 分明做尻你
以前都會話有啲劇情仔比你投入下 最記得係遊樂場嗰集嘅百鬼夜行 係會令你覺得所有野好認真
屌宜家整個臥底岀黎拖一集 之後不斷重複話係獵人係你咐近 屌悶撚到 利申第二集就1.5x睇
我諗係第1次上netflix,所以唔搞劇情,淨係基本野等新觀眾易入口啲

不過有劇情真係會好睇好多,希望今次會多人睇,令netflix俾錢拍多幾套
100個獵人個到最尾個個三方面俾人包笑死
句句都用同一種語氣
估唔到無復活任 開頭俾人捉嗰幾個企足3小時
頂唔順啲尾音句句都壓低把聲
終於睇哂最尾好可惜Minho真係跑足全場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞