[Revisit張敬軒演唱會] 張敬軒 HINS (115)祝大家買到飛!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
根本應該迫佢嘔番啲英皇內部飛出嚟
老實講,以軒仔叫座力,開會展呢啲細場唔搵sponsor,
靠自己都一定賣得哂啦,根本唔應該會有咁多內部飛,
好似啲韓星演唱會咁直接賣貴啲飛去補返個收入咪得
20週年總結比保險佬睇
陪佢行過19年又點
你排係保險客戶後面
心都淡
都係英皇大貪想食sponsor+自己抄黃牛舊錢

邊睇得起真粉絲
屌唔怪得軒公尋晚開live話唔講飛,啲飛保險同內部食曬
軒叔自己都知今次奶野
Yoyo講演唱會飛即刻好避忌
Feel到佢都好無奈 但hcfc唔包買到 nft唔包買到 東亞優先禁唔到 公售都無乜希望 我唔食牛我仲有咩辦法買到 我都好無奈
尋晚其實嘗試咗好多次call in表達返fans訴求,但揀唔到我
其實呢個係咪真係sidetrack concert
見訪問話有經典同翻唱歌已經驚驚地
而我相信就算係fc member都唔係個個識佢啲sidetrack
TN20會員場連唱懷舊情人都做唔到大合唱
仲俾咁多街客入場
唔知到時候反應點,可能一半人連有mv既潛水都唔識
現場反應如果麻麻,啲冷門歌(eg. 雲裏的月光、未來的回憶 )就更加難揀入rundown
到依家都收唔到hcfc email,係咪俾人踢咗出會
個幼稚園老師問飛 軒都好決絕咁講話唔得
比人水去買scam嘅都唔一定有飛邊個傻閪諗出嚟
如果到時21號我一張都買唔到,我真係會屌9 hcfc同蛋記我貨3000蚊得個吉,成件事勁撚戇鳩,之前又話係回饋樂迷,sidetrack concert開畀知音人聽。實質係回饋贊助商同公司 我真係會嬲

緣份到了自然買到
但我係從來都冇買飛運呀
我都係
好無奈 當初搞fc就係為左比fans買到飛
唔食黃牛
btw連email都收唔到+1
你講嗰兩首我都好鍾意
當初入會果時又講咩保證有飛
宜家一人一張飛都冇
好心冇咁多Quota就唔好又招人入啦啦
即係fc+nft 嘅話係一定只係睇頭兩場
無啦啦今年開返俾人入會
林家謙fc一早已經截咗人
我銀會員 21號真係搶都唔搶了
肯一個人單丁入去肯定先係真紛絲
咪留比佢地囉
公售買唔到 連黃牛都唔想買了
咁都有唔少人係the next 20之後先開始鍾意佢
咁洗唔洗學試當真咁做黃牛,一開賣就一萬蚊張飛,之後逐日減返
20號先係會員場喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞