[Revisit張敬軒演唱會] 張敬軒 HINS (115)祝大家買到飛!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
演唱會騙徒 LIU WAI WA

Liu Wai Wa 2019年就開始呃人,到今時今日2022都未比人捉到,仲有好多人中伏 。騙案途徑包括FB, ig, tg, carousell…每次手法相同,先以合理價錢出售,再要求對方不要轉售,聲稱只想賣給真心粉絲,之後就會以女朋友為由要求不斷過數hold飛,最後就會hea覆再消失。騙徒用此手法維持三年行騙,可惜警方一直不受理。

收款名:LIU Wai Wa (認住呢個名,轉數快會顯示LIU Wxx Wx)
電話號碼:96767380 / 54201125 / 54351679 / 56698949 / 67920315 / 90429251/ 96303604 (最新號碼)
FB:Wa Wa / vdd vdd (改名多次)
IG:wa837wa
TG:Manmm1256 (不斷改名)
銀行:創興銀行 272-20-6173831 / Mox fps 54201125 / fps 96303604
都唔一定全部會員想睇會員場嘅 如果要揀可能尾場/31對部分人嚟講仲吸引
啫係同啲電訊商一樣咁仆街,淨係會對啲新客好,舊客係地底泥
張東亞卡啱啱批咗

音響好似會整到好勁

仲有未投票嘅請投張敬軒,聽朝deadline
https://usca.my903.com/mobile
請問呢個新聞咩link? 想睇
吸引新客重要過fans感受
反正fans係咪都會買洗鬼理
同埋有街客先有noise
一切都係錢作怪
你冇講錯見到瓊姐個post有人話想聽百年樹木,緋荔樹少年,屌你五月坐緊監?
https://www.youtube.com/watch?v=sOIZXrGlmlI
5:38啲和音同7:10啲高音唔開心嗰陣時真係要睇包你笑到仆街

投票比軒公
個演唱會係咪好似話唔會剩係得sidetrack?想聽返軒唱林憶蓮
唱到咁 拎到男金銀銅
侮辱香港歌壇
咪幫佢呃view
快達票係咪唔可以好似城網咁一次買兩場?
我岩岩試左好耐好似都唔可以返回揀多幾張
點解分開開咁多個圍爐po
演唱會賣買飛分翻開po講?
軒入到10強,集中火力投票

https://www.instagram.com/p/ClFrMdaPuap/?igshid=MWI4MTIyMDE=

提提大家,下個禮拜一(21/11)第二階段投票

記住投軒五強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞