[Revisit張敬軒演唱會] 張敬軒 HINS (115)祝大家買到飛!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
打手:就係諗過班水魚點都肯課金先出nft
啲手法真係同makerville對鏡粉一樣
今日會再送免費bot,有興趣搵返我tg吧
仲要軒officially唔喺入面
其實預售左幾多張飛
今次好似冇乜資料
咁點解唔俾人講意見維穩對佢哋有咩好處
有啲係鬼大粉
認到佢ig啦
追咗一年都唔知有冇
開group嗰個係
好公司就應該聽負皮
再喺正式公布安排之前睇吓有冇得修正
而家班友就話買唔到飛先鬧
咁到時鬧完都冇用啦
人地真係食鹽多過你食米
有咩風浪未見過
係澳門比黑社會攞刀圍都唔驚
見到幾個留言就唔開心?
都on9
真,唔好話人咩下下講錢,平時啲細event細單嘢我乜都唔介意冇,但依家演唱會依啲大嘢仲要廿年都冇一次嘅sidetrack演唱會你都guarantee唔到俾飛啲俾幾叉嘢出嚟嘅金會員,有兩張飛quota咁又點?俾人搶哂一樣一張飛都冇如果我係完全同你講交易買賣嘅,我要guarantee 有飛依個價我直接買牛仲guarantee 到啦,當初用依個牛價嚟買nft同上金會唔係為愛為咗俾錢張敬軒賺為咗佢啲project唔好衰咁係為咩呀?依家一個二個喺度同我講terms & condition?冇撚野呀?
開group好似係因為舊年想谷人投票
買唔到再鬧
佢哋咪一樣衝出嚟維穩
之後就用嚟維穩啦
又話你唔體諒又剩
出糧比hcfc班人都唔知做乜鳩
年年都係咁
下次演唱會冇飛班人都要記得體諒
真係好想問 啲飛去曬邊?保險佬飛多過fans?
Side track concert唔係for fans架咩
幾時開始開演唱會係為左開俾保險佬睇?
一個人坐都算
依家最大問題係唔夠飛分
仲要咁遲先講
自己勁買牛然後叫人唔好買牛囉
家謙仲要做到人人有飛
仲要人哋fc年頭已經截咗唔比新人入
佢哋仲好意思拎出嚟講
班友自己好運買到飛又買黃牛開開心心入場
然後屌鳩你唔好埋怨
一次過份過一次
本身以為自己係fc 唔洗同街客搶咁激
結果 銀會員一張飛
假設我同女朋友都係fc 銀會員 當我地咁「好彩」兩個搶到飛都仲要無連位
咁我可以宣布 20號呢一場係玩換妻用
英皇內部有9場揀
每人四張
不如改名叫保險佬加英皇周年派對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞