[分手也是愛!]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2028]

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
連狗搞緊咩
書面語似內定多
https://youtu.be/xkvlhwqNPNY

cm 好多人讚占士
希望坦狗考慮下

#respectdanieljames
又話體育唔關政治事嘅
好多人brunoout
#mufc are disappointed with comments made by Cristiano Ronaldo after he criticised the club's understanding of his absence in pre-season. United sources say Ronaldo's camp was grateful at the time for the way in which the club handled the matter [@RichFay]

精神分裂
其實我對人宣傳廣東話/香港話無乜嘢
但唔好矯枉過正啦
明明兩個字都係書面語 點解我唔可以用造假
朗哥最近幾場場上都好好笑容 好似心情好靚咁
原來背後搞咁多嘢
因為如果好似你咁講 其實全部普通話字都係書面語
小區
視頻
打車
充電寶
充值
掃二維碼
講咩關你撚事咩去番cc台討論ok?
學術造假本身都有依個term啦
馬斯亞早幾年有小三
橫掂都後備, 回家踢啦
冇去開 不過唔緊要
希望影響到一個cd rom 都好滿足
講得好
雖然我覺得阿朗心中坦克嘅唔尊重
係覺得坦克無為佢設計戰術
而且仲要佢打啲佢唔鍾意嘅位
比坦狗用應該好勁
屌佢老母 比埋個領隊佢做
唔當佢係皇帝就係唔尊重
誇性別人士
好偉大
可惜有更多cd Rom 比我哋教壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞