[分手也是愛!]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2028]

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
咪走埋d鳩位番黎叫隊友比個短波佢 之後佢又first touch彈後番比隊友/直頭彈失
Ronaldo: "The executives at Manchester
United didn't seem to 100% believe my newborn daughter was ill. It's painful because they didn't take my word for it"

"That's why I didn't attend the pre-season preparation camp. I had to be there for my family"

屁馬, 維尼, rap, 馬天尼利, 676, 甚至耶蘇
好撚多人
好似有賺
其實佢想球會點做,人你又冇黎,球會被人問都係答personal reason ,周街知你搵下家都係答squad有你份

要賽前著晒get well soon 比佢個bb 女睇?
Vini踢左
真係爭右邊應該係Raphinha
曼聯小有嘅轉會係有賺
咁你SL嘅時候 老細答其他Team你有病 同埋佢喺電話有無question你係兩件事嚟嘅
但事實係玻璃心到仆街
明知新領隊上場要改打法 自己又未必跟到 應該預咗一定要走先放心射波
可以做到淨係俾美斯騎住 仲想點
好想到時淘汰賽直接黎場阿根廷對葡萄牙
一了百了就算唔駛再鬥
決賽如果係兩大球王Last Dance對決就正
FIFA咁叻造假可唔可以造依個戲碼出嚟
球王自己出黎隻揪算啦
銅鑼灣只有一個浩南咁款
球會所有Post都比啲朗狗仔洗曬版
浪狗真係好撚麻煩 捉晒佢地人道毀滅啦
仲癲過鏡粉
之前唔係話牙朗返士砵亭就辭職咩
藉口黎嘅啫
唔講多d呢d 班朗狗仔點跟
點扮受害者
4年前都係咁講
耶蘇676 都踢到右
又要好似SUMMER咁比各大球會REJECT
朗狗你冇人要呀柒頭仲係串月巴早收皮,其實你依家都係架咋
佢無架啦,玩到咁大
一係直接掛靴,一係死狗留低,一係就去掘金
而家搞到咁大邊隊想爭成績既隊敢接
出盡奶力搞亂佢添呀 仲奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞