[分手也是愛!]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2028]

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
發覺朗同中共有得揮
唔啱聽就公開屌柒你
淘寶好平 啲鏡粉都成日買
一定係死人光頭佬抹黑我朗啦

我朗咁高人工會請啲咁低級嘅pr咩
佢訪問講話坦蛇話佢係要湊成隊曼聯而唔係只湊你一個,我真係唔知有咩講錯
朗狗=Homelander
肯定唔係俾人玩,佢一早知係咁, 節目出街前實傾好哂
唉,今次要企坦克嗰邊了
🤦🤦🤦🤢🤢🤢
牙朗用自己名譽同格狗決一死戰
朗迷七,八月仲話真係有Family issue
翻黎無搞亂隊波
點解有咁多朗狗仔 佢哋平時有冇睇波 定見到個偶像苦場就覺得佢好勁
心理學上自戀人格係其中一個最難救既病,王力宏就係一個例子
曼聯u18
傑志啦 丹恩退休
拿玻里個CEO話夏天時收到文迪斯既OFFER,但厭佢TOO OLD AND EXPENSIVE,條自戀撚夏天個時仲以為自己好有MARKET連人工都唔肯大減
正面睇成件事都可能係好事黎
1.朗好難唔走 2.坦更加大威信
3.以佢嘅名氣將曼聯D缺點更加宣傳出去 設施舊 班主理念 之類

班主問題就未必解決到 但咁樣比人數法 為左面子翻新下D 設施都會掛 話晒都係REBUILD成個球會好重要嘅一部份 之前一直無俾人正視
坦克唔係中共嗰邊既咩
唔好害人哋啲仔女啦
阿朗犧牲自己,臨走幫曼聯重建

原諒他了
marketing球王喎
大把冇睇波嘅follower啦
坦克格
加利仔Twitter已被球玉網軍攻陷
朗隊ig都係
加拿祖場外竟然係毒撚?

As he celebrated at Craven Cottage on Sunday evening he certainly did not look like a player lacking in any confidence in his game.

But those closest to him describe him as a shy family man off the pitch, spending time with his parents and brother, who are also in Manchester, and his girlfriend.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞