今日游水識咗個靚女 繼唔繼續去馬?

1001 回覆
1795 Like 200 Dislike
仲話大膽?呢啲直頭應該屌柒佢啦,唔係攞IG嘅問題,而係你憑乜撚嘢同人有身體接觸?你靚仔到當年全盛時期希哥咁都唔應該係咁掂到人啦

至於話心理傷害,無㗎喎,咪經一事蔡一智囉,學下點樣做人先無咁Kam應該係第一步
強姦犯都好大膽架
廿歲人都無,無經驗溝女拿捏唔好都正常,但條女大人幾年,被人追唔受溝咪算,放人上網唱就好無品
男既柒 女既都係臭閪
痴線
最慘係之前d巴打重好好心咁叫佢睇開d搵下個,以為樓主係正正常常,繼續用果套模式識人ok

如果真係繼續就驚唔知幾多個受害者出現
毒撚唔係一日就練成
一定係kam左好多年先咁
睇佢move唔move on到
無嘅話真係潛在強姦犯都似
啱嘅⋯⋯

太進取人哋都會驚

應該見多幾次先
都唔叫溝
佢呢d真係連點識朋友都唔識
有身體接觸唔係鬧鳩佢性騷擾,仲同佢傾計比賽,點睇女事主
Lm, 好似錯過咗啲嘢
你呢個又慘啲嘅,加油啦,feel到你好真心同純情,同原樓主件垃圾完全唔同,下次試下Chok下先吖嘛,例如話「心跳嘅感覺可能要搵返你男朋友先有喎」,咁如果佢無嘅,自然就會俾返答案你㗎啦

掉轉講,咁樣又可以扮下嘢剔除曖昧,扮下正人君子

你得㗎,加油啊!

利申,A0軍師,由細到大未拍過拖,淨係做兵,每日仲要喺廁所食飯盒嘅Grad din毒撚
好多人今次置身事外就落井下石,笑啲用錯咗方法溝女嘅人,呢啲行為一啲都唔要得,值得落地獄;身邊好多毒撚好慘,有極多人攞哂畢生勇氣出來,然後仲要出post 不恥下問各位巴打意見,依家突然咁樣,直接被誤會做變態Kam友,慘不忍睹;無俾事件影響嘅人,請唔應該喺呢啲黑暗時期再傷害人,笑人Kam嘅人,請三思你一言一行嘅後果...
做咩咁撚柒
勁大力binc
有冇懶人包
條仔放上網問 咁人哋條仔見到 又好難怪佢po返啲feedback
可能有啲女仔見到白卡會驚呢

定還是係呢啲係女事主俾緊原樓主嘅性暗示?話唔定嗰刻佢真係有啲心動想分手再同原樓主一齊,結婚生仔相夫教子,共渡美滿人生?

定抑或係佢都Enjoy緊嗰個俾毒撚溝嘅Moment?
呢個真 三唔識七點避都好仲特登hi過黎已經好反感 睇返個樓主仲要講到唔係佢特登摸係條女行埋過去俾佢摸果下睇到嬲嬲地原來啲人有問題係可以咁改寫事實
驚就走撚左LA

利申 非鼓吹原樓主變態KAM撚行為
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
好撚癲binc之鬼
柴灣 小西灣 絲打請小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞