今日游水識咗個靚女 繼唔繼續去馬?

1001 回覆
1796 Like 200 Dislike
平時上連登玩on9假膠post想吸人引注意既
都係呢種又仆街又多幻想 社會能力有問題既毒撚
現實根本無女會同你做朋友
依家啲港女好恐怖, 都未溝只係想識, 都講到好似想姦佢, 一陣搞到中途轉基就大鑊
條女賤撚到
巴打一世平安
Cls
根本話想整舊「見到舊嘢有心跳嘅感覺嘅嘢嘅時候」樓主已經俾啲女玩緊

第八點似真嘅,勁黑心

其實啲女樣唔差對自己都有自信多仔溝,咪整件咁嘅事出嚟玩吓,樓主又咁純真上當,整完仲要咁快加多句
成個post 、甚至係連登感情post 入邊見過數一數二優質既reply

連登仔一有咩事淨係識鳩up your face your fate,無180無30cm 50k收入唔好媾女 人地有女友一定係靚仔,唔靚仔就一定係有錢 無乜幾何見到有人認真分析教下連登仔媾女思維心態
換轉頭佢咁對你識嘅 女性 咁樣做,你會點
柒撚到
人地依家咪好明確唔想比你識
其實啲女樣唔差對自己都有自信多仔溝,咪整件咁嘅事出嚟玩吓,樓主又咁純真上當,整完仲要咁快加多句

↑ 完全正確,我以前都中唔少招,同埋之前都有上興趣班,其實好撚多呢d 女

好多都係有男友甚至就結婚,佢地心態係:
「試下水溫睇下有無可能釣到個更好既,如果臨尾海底撈月執到件筍盤Replace依加果個當然好,無既都可以享受被人追既勝利感(係姊妹間可以威好耐!),同埋佢男友/未來老公見到,會著緊佢多D,一石三鳥」

佢地係唔會有罪惡感,因為有「女人緊係要尋求幸福」呢個擋箭排

呢D 女你睇佢地ig 唔會有男友,只會係ig story 極少極少時間出現,咁樣佢地心態上會覺得「我無呃你,我有男友㗎,你睇唔到咋,係你誤會」

想同#13 巴打講唔好灰心,呢D 女你見得多會熟,好易分得出,個Bitch氣質係唔同的,同埋好似樓上#195 教路,最緊要輸人唔好輸陣(但唔好做個臭串既人),你個身位一低,Bitch 又好真係好女仔都好,都唔會睇得上你
9唔撚搭8 人地問你邊到報啊
冇得唔推
夠鐘食藥啦,2哥
點解得咁少正評
知唔知咩叫binc
成班連撚毒L喺度講自己經歷,如果我話堅持,到時一大班人又話我毒L、癡情、做兵、影衰男人

呢個討論氣氛唔適合講
但係而家風向唔同,所以可以坦誠講自己諗法
冇計,好幾年冇溝過女啲招數係柒啲
條女有冇扮單身
淨返果個果個主動add左佢ig
咁都係表白,仲可以兜落去話調戲人失敗啫
嗰個人係有心或者無意地變相騷擾人,人哋唔想理佢仲以為人哋含蓄
有少少似知左你幾歲+做乜野後,唔想同你有下文
如有興趣比個ig好閒...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞