今日游水識咗個靚女 繼唔繼續去馬?

1001 回覆
1796 Like 200 Dislike
話說我今日游水嗰陣,突然見到女仔,佢喺我隔離游,我哋游咗一陣,突然演變左我同佢比賽

因為我哋游嘅時間近乎一樣,游咗兩三個圈,我同佢仲要係咁相撞
之後我主動開聲,問佢同唔同我比賽,佢話「好吖!」,結果大家都各有贏,不過佢贏得多啲,因為我游咗成粒鐘,已經冇乜體力

最後我哋就吹下水,咁我好例牌咁問佢,可唔可以Add ig,咁佢就話:「唔好啦!有緣喺度游水一定見到,而且我會去某間Gym」

大家覺得呢個狀況我仲應唔應該去試下追人?
見證新潮文嘅誕生
認真咩?

我會想睇吓下次有冇機會再見,雖然佢冇比IG我,但係佢都有繼續同我玩游水比賽,仲問我幾歲做乜野,亦都主動同我講自己嘅野

Gym room未必去,但我都會繼續游水鍛鍊身體
如果真係有緣見到再傾,feel到唔得嘅都會盡快放棄,唔會死纏爛打

Btw只係識咗20分鐘
bin
勁 連reply都留埋底
連ig都唔俾你,仲想去馬,你應該要驗腦
cls 你reply 都有
Cap返啲圖出黎bin
其實我覺得有機
因為只係識咗三至四個字,人哋仲肯比機會我再見,真係未必去到咁絕望

問過4-5個女仔攞Ig,但係都冇結果,有啲搵到男朋友,有啲根本就冇用嗰帳號,所以攞到都唔算乜嘢

漸漸認識其實都係一件好事,起碼知道人哋唔係隨隨便便
屌你老味,人有男朋友
繼續鞭
原先個樓主好似ac都del埋
樓主好癲
Del 咗啦 所有post 無哂
其實佢無咩既,係柒左姐,下次注意囉。
小癲
柒到深潛
我欣賞佢有勇氣
圖夫
希望佢可以用遊客身份繼續係呢度追下post
冇錯,其實頭先同佢游到撞埋一齊,但佢都冇抗拒,大家仲有講有笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞