[JFFT] 只是為了好玩的團隊2022討論區(67) 網絡孤島不再暨有人識打入神台- 再見比叔

996 回覆
4 Like 9 Dislike
發生咩事 preview 主channel 好多片睇唔到 要特登打 搞邊科
HOME VIDEOS LIVE PLAYLISTS COMMUNITY...
佢點會冇
真係!
已經唔諗住嗰啲咩四季 buffet 嗰啲圍爐嘢會有我份,
諗住可以間唔中有啲 behind the scene 廢片睇下笑下
或者一個月一兩晚會然台可以容易啲打上去講兩句

而家乜都無哂我比錢嚟做咩?真係為咗可以綠名仔威啲屌人免費仔呀?
雖然近排因為咩片咩直播都睇唔到而升咗上白卡會然
真心覺得$25會然福利好似真係得翻米笑sticker
明明其他台8蚊就用到嘅stickers嚟到JFFT要25蚊先用到
Ok 你話驚二五嘅 咪學隔離試當直咁
真心話台會爆料嘅先放白卡囉
普通會然台咪照舊接下call吹下水唱下歌囉
點解要一次過cut曬25蚊會然啲褔利
就連啲廢片試車片都要白卡先睇到
25蚊會然係咪咁唔值錢先
我自己覺得啦 今次會員事件都比較多人討論主要原因係會員福利界線分得唔夠仔細詳盡造成

尤其係會員台同會員福利短片問題 究竟邊啲片邊啲會員有得睇呢?我覺得可能真係要喺會員制度到寫返清楚 始終個台開始大 開始都幾多人睇

咁樣做唔係想比四子枷鎖 覺得四子都係可以想開台就開台 想講咩就講咩 只係一個大台開始需要認真對待錢銀問題 咁先會健康咁成長

仲有見到有啲人說話都唔係幾好聽 希望各位jfft觀眾先提出合理意見 見到冇改善再屌都未遲 大家都係想jfft越做越好 一開始就直屌唔係一個好做法 共勉之希望大家都可以理解到jfft係一個細團隊 要比啲時間直視問題 檢討自身 都希望觀眾唔好再分25同100 大家都係支持jfft嘅手足
咩分得唔夠仔細 一開頭白卡英雄明明只係for白卡英雄場show係一次性講明想睇show先課
點知由一場show變間唔中一條片到依家全部新出既都要 咁都唔屌得?唔屌咪比班傻閪盲撐撚屌番你轉頭
我覺得四子自己都開始混淆咗 究竟白卡係咪淨係得重播show嘅福利呢 佢地可能係想白卡多啲嘢睇 但係又唔寫清楚 開始同一開始理念有出入

呢個我都覺得係四子對會員制度太模糊嘅問題 可能之前有live講過想白卡會員會有更多片睇 但係冇白紙黑字寫返清我都覺得係管理不善 係佢地問題

我都覺得盲撐盲反撚好煩 不過我係覺得互屌冇咩意思 有啲人居心叵測 有啲係feel到想jfft出事 冇話唔屌得 不過我建議面對盲撐盲屌傻撚一笑置之算
最主要我覺得有d盲撐柒頭成日話咩25蚊會然之前都冇福利架啦
但冇福利本身就係一個問題 只不過係大家支持佢錫佢地 咪一笑置之
到依家你多片可以放會然 但25蚊全都冇得睇 其實好撚仆街
有d人會話係近排先係咁 正正係見到開始有咁既情況先要出聲屌 遲出聲就冇用了
唔知點解我feel到佢哋四個會寧願cancel會然台

都唔會肯分清25同100會然嘅分別

利申:25蚊會然
重申一次 會然台要白卡英雄先睇到 其實都還可以
但25蚊會然連好似米少渣車呢d廢片都冇得睇 就好唔合理
呢個同意,你話之前玩得太癲嘅live要白卡會然先睇到都同意,但渣車真心冇乜必要放白卡
收足會員錢就應該做足俾人啦

25仔會員台已經係2個月前
會員片又係2個月前

咁呢個月嘅會員費即係白俾
lm
Jfft 都有自我審查嘅一日
是咪變搵錢channel
Lm
等咗揸車勁耐
一開要做白卡少少sad
雖然話廢片
但依類vlo9先再有JFFT一開波拍片鳩流流feel
Btw 25會然嘅帶女食系列好好睇
其實就算係之前既25仔都唔係個個月有片啦
會然台都唔係必然 一早講明係有feel先開
之前無片無台又唔見有人嘈
有片擺左白卡會員就開始一堆人出黎屌話25仔condom
又唔諗下一直俾白卡會員既人其實都只係一直多25仔兩三條片
但個個月俾緊100蚊都無人嘈
依家叫多番少少福利 你班25仔就係到嘈生哂
唔好咁乞衣啦

但同意揸車廢片都擺白卡有啲over左
25蚊本身有既野慢慢無左好難叫人唔嘈
你正式咁分返tier 咪無野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞