[JFFT] 只是為了好玩的團隊2022討論區(67) 網絡孤島不再暨有人識打入神台- 再見比叔

996 回覆
4 Like 9 Dislike
我估試當直d野可能, 遲d出片可能
有狼少9成係拍緊試當直世界盃片
聽日心事台有嘉賓
Say yes (Intro)
Say yes (Remix)
Say yes (Dance Mix BPM168)
Say yes (Feat. 床哥)
Say yes (R&B Mix)
Say yes (Feat. 雞翼)
Say yes (Acoustic Version.)
Say yes (Feat. 奴哥)
Say yes (Rebalanced)
Say yes (Feat. 大呆獸)
Say yes (Mix Taped)
Say yes (Feat. call in 觀眾)
Say yes (Accapella)
Say yes (Rock mix)
Say yes (全城效應)
Say yes (Piano Version)
Say yes (Cello Version)
Say yes (Violin Version)
Say yes (1st encore)
Say yes (Hip Hop mix)
Say yes (Feat. 床哥+雞翼)
Say yes (國語版)
Say yes (英文版)
イエスと言う (Say yes日文版)
Say yes - LOCO (로꼬) x PUNCH (펀치)  (Say yes韓文版)
Say yes (2nd encore)
Say yes (清唱)
Say yes (全場大合唱)
Say yes (Outro)
良少一個打應該唔洗比人456
話說唔係話反jfft或者乜,純粹無知想知,其實點解jfft咁多廣告或者明星上嚟。雖然話依家紅咗,但本身形象黃賭毒,又唔係藍或者中立,咁多人肯搵佢哋嘅 定係話夠紅,形象呢啲可以無視
黃=鹹濕 個個都鹹濕㗎啦
賭都係賭分啫
毒係毒撚個毒

講真 呢幾年jfft形象其實絕對唔係負面
夠紅 接近打曬後生仔market 會主動貼錢或者ot賣廣告(雖然倒米機會都大)
又賣得幾好睇唔hardsell 咁宣傳搵佢地接近0害處
再者 我諗唔少水都係試當直嗰邊有幫手介紹嘅 (包括直接介紹或者因為佢哋多咗曝光

同埋好似佢哋有講過 簽咗間會畀job佢哋嘅廣告商中介人公司 會得閒畀job佢哋接咁(或者冇簽 總之會畀啦
YouTube 有咩台依家平均有2至3k人睇又收得平?
同埋除咗大公司會比錢JFFT宣傳下
其他好多都係當fd 上黎玩
例如the hertz 逆流 Kolor Tonick
認左試當真做大佬
上次FIFA叫班仆街直播一陣 佢地玩撚左七個鐘
性價比勁高
會唔會有live
賣廣告賣到倒貼 你係廣告商都仆住揾啦
有柒良 廣告商訓著都識笑
D藝人個個YT台都上架啦

poki新歌有床狗
佢好似話過會搵晒成隊拍
係 有齊四子
YPUZ 痴線!!!!
真係痴撚線,一live就露晒底勁撚難聽
變mk台無乜興趣睇
link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞