上唔到U唔洗擔心 望下我件垃圾即刻開心返

123 回覆
89 Like 5 Dislike
講真一個人係唔係垃圾,唔應該齋睇成績
何況你都有17分

大把垃圾考得高分過你都冇撚用,都唔知自己前路要點行

利申: 垃圾

日文都計4-6分架
係台灣大學唔計姐
依家仲有得報台灣聯招咩?
台灣有無combine cert 睇個科最好個成績咁?

有combined cert
依家冇
所以我用左單獨招生報某垃圾U

Combined cert可以com幾多年?
隔開左com得唔得?
巴打下年報啦 無謂入廢u 讀緊好d留台機會都大d啦
依一年做下野儲下錢先 去到洗得鬆手d

如果等一年一定要retake中文同數學
之後再combine入台灣既U
好似話三年

retake中文同數學 有得入台大喎巴打

我諗緊⋯⋯
我咪係一向係垃圾,讀左十幾年書都係英文文盲
兩年dse英文都係2:
3322->2
2322->2

我識人都係咁
好慘⋯⋯
自修就冇咗Category B Subject ???

你自修某一科都唔會有返上年全部科顯示啦

有冇得combine cert ?
自修就冇咗Category B Subject ???

你自修某一科都唔會有返上年全部科顯示啦

有冇得combine cert ?

應該有掛
反正我個陣讀最高都係得3
但宜家好似4?
巴打加油
之前你話ict連3定4都冇係垃圾
到最後我ict都只係得2
要去做asshole仔
巴打你至少已經勁過我呢件asshole垃圾
所以巴打你要堅強呀
巴打加油
之前你話ict連3定4都冇係垃圾
到最後我ict都只係得2
要去做asshole仔
巴打你至少已經勁過我呢件asshole垃圾
所以巴打你要堅強呀

我9up渣
垃咩圾啊
其實我覺得你日文b到,ict有5係醒架喎
你唔想讀書?

咁不如搵條鍾意既路行。
你好慘
原來連登都有正能量

https://www.youtube.com/watch?v=EcXwxUGkr6E

個女乜水
巴打而家嘅打算係?

以前你叫我去台灣我肯定會講留係香港retake都唔去垃圾台狗國做loser
但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
人生就得一次 冇謂再因爲人地點睇自己再去逼自己考多次
可能你覺得我好廢
但可能呢個就係我既生存方式

明白 唔廢仲好勵志添
Firm左過台灣了?會讀返咩定係個邊做野?

未firm
重重難關
如果學校唔比畢業/修業證書我都唔知點算
冇考畢業試姐 我都唔想個陣

有冇話對邊行大興趣啲

我連去唔去到避世都成問題
要有畢業/修業

希望你掂啦 btw我個陣都想考日文但學校唔比

唔少人用日文A入hku

呢個係真,身邊真係有唔少人係咁
你將來條路想點行係睇你想過D咩既生活姐。其實撇開專科,讀u最大價值在於擴闊自己既見識,所以只要屋企人唔反對,自己過返D自己想要既生活係絕對無問題,都唔一定要話要追求個學位,總之自己選擇嗰陣考慮埋將來會唔會後悔就得

愛麗絲夢遊仙境?

利申:三大學生
其樓主你咁撚垃圾有冇諗過你屋企人好可憐?

你又算乜撚嘢呀
第一年精神出現少少問題冇考
溫完日文到同年12月頭開始溫主副修
中學畢業證書拎唔到大學又上唔到 冇人條路好似我咁失敗
所以當你唔開心既時候就諗起我呢件垃圾就OK

樓豬可以去asso走後門 輕鬆入三大 唔洗擔心
其實我覺得你日文b到,ict有5係醒架喎
你唔想讀書?

咁不如搵條鍾意既路行。

個陣我考個晚都要食安眠藥
唔食又訓唔到 食左又起身攰到仆街
如果要逐科要搵返個問題既話
中文我其實以為考得唔錯但出3222
英文我listening以為炒左
因為我個陣做剩20分鐘先發現原來一份4頁既B2資料放左入地下既B1入面 我之前仲要以為係我聽漏左
可能係前面partA救左我掛
數學冇得瀨 睇左咁耐Herman yeung但操得少
通識我都唔知問題係邊
Ict我其實都預左自己輸係選修C到 Mc只係錯一題
日文係我最唔明點解得B既科 speaking仲要冇merit/distinction
我都唔知點做好啦
你好慘

你好慘

呢d中學cert唔要到擺
利申:冇去畢業典禮冇拎到
你好慘

你好慘

點解唔拎
你好慘

點解唔拎

個日唔係香港
之後放榜個日唔記得拎返
而家都廢時返去
又一個逃避失敗去台灣唔敢面對既垃圾 仲以為自已好撚型要分享上黎
又一個逃避失敗去台灣唔敢面對既垃圾 仲以為自已好撚型要分享上黎

知你勁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞