上唔到U唔洗擔心 望下我件垃圾即刻開心返

123 回覆
89 Like 5 Dislike
咁你諗住讀咩

明知自己辣殺仲讀咩豬

條條大路通羅馬
總會有一條啱自己行
何必要死讀書

去台灣做垃圾仲開心
健康最重要
我仲廢
retake失敗者
又要重新上路
巴打唔好想上咁多連登,真係好浪費人生

如果去台灣讀豬會del
自己敏感 覺得有太多影響情緒既Post
巴打而家嘅打算係?
我仲廢
retake失敗者
又要重新上路

我combine都冇得combine
如果有因果關係咁我上世一定係個十惡不赦既人
巴打而家嘅打算係?

以前你叫我去台灣我肯定會講留係香港retake都唔去垃圾台狗國做loser
但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
人生就得一次 冇謂再因爲人地點睇自己再去逼自己考多次
可能你覺得我好廢
但可能呢個就係我既生存方式
巴打而家嘅打算係?

以前你叫我去台灣我肯定會講留係香港retake都唔去垃圾台狗國做loser
但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添
Firm左過台灣了?會讀返咩定係個邊做野?
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關
如果學校唔比畢業/修業證書我都唔知點算
冇考畢業試姐 我都唔想個陣
講真17分唔算太差啦
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲
講真17分唔算太差啦

日文B HKU =5.5分 EDU BU=6分 其他4
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲

我連去唔去到避世都成問題
要有畢業/修業
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲

要有畢業/修業

巴打考得幾好
希望巴打做到自己想做既野
講真17分唔算太差啦

日文B HKU =5.5分 EDU BU=6分 其他4

叻仔
祝你將來入八大
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲

要有畢業/修業

希望你掂啦 btw我個陣都想考日文但學校唔比
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲

要有畢業/修業

唔少人用日文A入hku
原來連登都有正能量
原來連登都有正能量

跟住就比人話虛偽架啦
美波bb一齊讀i大啦
巴打唔好咁頹啦 已經好叻豬架啦 retake好難但你都挨到過去
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

係呀
講到尾人生只係一種自我滿足
揾錢只係人地自我滿足嘅方法
最緊要你開心
巴打而家嘅打算係?

但經歷左咁多野
我既結論係 開心要緊
可能你覺得我好廢

明白 唔廢仲好勵志添

未firm
重重難關

有冇話對邊行大興趣啲

要有畢業/修業

唔少人用日文A入hku

呢個係真,身邊真係有唔少人係咁
你將來條路想點行係睇你想過D咩既生活姐。其實撇開專科,讀u最大價值在於擴闊自己既見識,所以只要屋企人唔反對,自己過返D自己想要既生活係絕對無問題,都唔一定要話要追求個學位,總之自己選擇嗰陣考慮埋將來會唔會後悔就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞