上唔到U唔洗擔心 望下我件垃圾即刻開心返

123 回覆
89 Like 5 Dislike
高分過我
其實唔會讀唔到啦
如果真係想讀台灣
再仆街都有僑先比你讀一年
果一年只要你識出貓就實揀到好大學
不過係就要快la
聽返果面d fd講話呢幾年因為政治因素
僑先可能會收皮
其實唔會讀唔到啦
如果真係想讀台灣
不過係就要快la
僑先可能會收皮

唔啦
僑先同聯招係出年
同retake時間重疊
玩既話一定係retake完放榜後再係聯招填志願
呢個分亦未必博唔到好既U 問題我唔想等一年
況且6月個陣去左台灣一個月
識左兩個同一間U既台妹
咁岩佢個間呢個月又有單獨招生
上網睇過又好似唔太差咪報囉 (我諗會收既)
至少去到有多個照應 例如搵屋租之類
讀左半年覺得係伏既咪走/轉學考試都可以既
其實唔會讀唔到啦
如果真係想讀台灣
不過係就要快la
僑先可能會收皮

唔啦
僑先同聯招係出年
同retake時間重疊
識左兩個同一間U既台妹

台妹係咪真係好正 A____A
咁都post出黎
美波

如果冇起底功能你話幾好

Me認真
你咁樣考到呢個成績算係咁
唔少人仲差

邊個會理你點樣考啊

Sad but true
其實唔會讀唔到啦
如果真係想讀台灣
不過係就要快la
僑先可能會收皮

唔啦
僑先同聯招係出年
同retake時間重疊
識左兩個同一間U既台妹

台妹係咪真係好正 A____A

非本貼重點
美ching動物台清泉十卜十卜
第二次成績都勁過唔少人

精神有問題都above average有多,低分過樓主嘅人睇到依個post會覺得自己仲垃圾
屌啦 我retake 全部4 冇大學讀 亦冇所謂擅長科目 邊個最垃圾
第二次成績都勁過唔少人

咁你諗住讀咩

明知自己辣殺仲讀咩豬

條條大路通羅馬
總會有一條啱自己行
何必要死讀書

我就話條條大路通陰間
唔講咁多

我咪係一向係垃圾,讀左十幾年書都係英文文盲
兩年dse英文都係2:
3322->2
2322->2
依家仲有得報台灣聯招咩?
台灣有無combine cert 睇個科最好個成績咁?

有combined cert
依家冇
所以我用左單獨招生報某垃圾U

依家冇

Combined cert可以com幾多年?
隔開左com得唔得?
巴打下年報啦 無謂入廢u 讀緊好d留台機會都大d啦
依一年做下野儲下錢先 去到洗得鬆手d

依家冇

隔開左com得唔得?

如果等一年一定要retake中文同數學
之後再combine入台灣既U
好似話三年

依家冇

隔開左com得唔得?

如果等一年一定要retake中文同數學
之後再combine入台灣既U
好似話三年

retake中文同數學 有得入台大喎巴打
自修就冇咗Category B Subject ???
垃圾樓主
講真一個人係唔係垃圾,唔應該齋睇成績
何況你都有17分

大把垃圾考得高分過你都冇撚用,都唔知自己前路要點行

利申: 垃圾
自修就冇咗Category B Subject ???

你自修某一科都唔會有返上年全部科顯示啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞