有冇人記得CoCo呢本雜誌?

861 回覆
2735 Like 31 Dislike
記得細個個陣買過兩期EX-am 兩期封面都係同一張遊戲王 但講緊中間隔咗兩年
thx
考試嗰期 玩到俾老母抆電制
coco 快樂龍雙修
係咪光頭唱first love果個
呢隻系列既彈珠人一係實到唔夠力射佢出黎
一係鬆到粒珠會自己跌出黎
個時有隻就係漏出黎,好撚失望
難得啊媽肯買就出隻咁既野黎呃細路
老豆老母肯比錢就買coco

要用自己零用錢買就只會買supercoco
所以另外一隻炸彈人正D,白寶黃寶藍寶果套
有個駕駛室入面放隻人仔係入面,果隻人仔都可以射珠
有!
記得以前仲推身邊啲朋友睇,一齊早過動畫追過真珠美人魚同雙子星公主連載

香港漫畫家之中好鐘意瑞雲老師,大個少少開始玩facebook無意中發現佢個fb仲加咗朋友,瑞雲老師仲要幾靚女
細個唔鍾意白寶個套
我都冇睇,不過果陣coco有介紹佢D玩具
我都係睇完佢sell先鐘意,細個覺得型
好似有個專欄係比讀者寄信 叫編輯評打winning 既陣 / pokemon 組隊, winning就隊隊個龍都係保方,pokemon就全部都神獸隊
以前supercoco 定coco 有套漫畫係講少林寺學功夫
跟住兩個主角打乒乓波既又話一陽指倒立練功練到滴哂汗咁
好想求返套野叫咩名sorry for 1999
拉開背脊條拉鍊入面係第二個人
係光頭,但唔記得first love
好似叫激釣小子
一個係光頭既,好撚鐘意宇多田光
一個靚仔D但廢既
記得有個係叫編輯x,會覆讀者來信
有幾頁係講四驅車,都好似會答讀者來信
係啦,仲有條女既
好多咸gag
唔知係咪日版都係咁
例如有幕條女講光頭仔揀左個位釣魚,果個位叫沉船露點
之後自己講完自己打巴人地話唔係講果D露點

佢個世界觀玩到多元宇宙
本身個地球文明都有兩次差少少玩到人類滅絕
今輯boss係復活返來的狂龍
溝到
有次外傳有一幕暗示左佢地返左原世界生左仔
有時D人寄信串佢佢會照登出黎照覆
少林學園
後來無記錯變左戰鬥漫
少林學園
Btw我覺得快樂龍抵睇好多 coco縮水狗薄到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞