有冇人記得CoCo呢本雜誌?

861 回覆
2735 Like 31 Dislike
贈品先係本體
想睇返套爆裂籃球王同危險爺爺邊到有得睇
小學中過兩盒sd高達仲突登新界去柴灣拎
屋企裝修掉哂
仲有貯金大冒險
gba幾隻game都好正
我有套封魔幻想係到
細個冇電話,屙屎唔係coco就老夫子
細個極少機會買,都係睇朋友仔二手書,但係有一次個朋友仔買錯,買左兩本同一期,送左一本畀我,勁開心,記一世
嘔吐仔
我屋企仲收藏住第一期送果頂帽
好哂野雖然好哂位
coco/super coco 好似10蚊定12蚊咁上下,快樂龍要17,老夫子好似20,講靚老夫子紙質係最好,好多時只係買10蚊coco再用幾蚊去買其他嘢 當時快樂龍17蚊定價都覺得貴,好多時唔舍得一下子睇曬,講抵玩一定係8蚊一本嘅YES ,細細本又厚有排睇,另外就係得閒買本唔知乜雜誌社出嘅港漫,畫d鬼故事加d咸濕元素,又送下d刀仔之類,細個有幾十蚊覺得已經好多
細個成日中奬架喎
中親都大獎二獎
我老豆呃我話因為我有誠意期期都手寫信寄去
實質應該係純粹無人報名
成日買但冇寄過
見到你哋咁撚多獎好後悔呀屌
封魔幻想
嘔吐瀉
boys 聖子到
yes先唔抵睇,睇完一次就唔會想翻睇
而coco好多攻略,一開始果時又全日本最流行玩具既漫畫,跟住佢教學玩四驅車,數碼暴龍果d耐睇勁多
coco都係中期開始無曬d日本game 漫先開始衰落
一開波個陣又四驅車又彈珠人又數碼暴龍幾撚癲
記得以前睇coco為咗睇封魔幻想 覺得啲角色好型
仲會間中寄信抽獎 中過動漫節飛連高達三國演義個漫畫家親簽
記得佢係動漫展入面台上即時簽 有埋我個名 咁啱我又有儲開三國演義高達模型 擺埋一齊都幾正
細個表姐買開yes 會偷睇miss sex覺得好大人好刺激
同屋企人飲醉.你夠境幾歲開始飲酒系列
以前仲有訂白羚羊同買兒童快報
有幾年覺得super coco啲漫畫啱睇過coco 又平啲 先12蚊
但跟住每年加一蚊 啲新漫畫又愈嚟愈差就無買
細個會偷睇家姐本yes
睇咸故
淨係買coco
Super coco係咪漫畫佔得多d?細個唔係好睇漫畫
別冊印象中成日有蒙面超人 又係冇興趣買
再後期d就鍾意睇天馬行空 唔單止得game睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞