FIFA23 Ultimate Team討厭區 (51) 勁中crouch ready

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我覺得肥唔好入住 大家都儲緊pack
星期五開pack 實大把貨 個格實冧
西到咁
係會好冇癮
所以你玩多幾年就會變番wfc 霖就霖
星期五晚一定跌今日已經leak左kagawa, 應該聽日出得返一兩日搏88升
岩岩玩返無耐
想問下點解成日上半場領先
下半場一開波會無撚左個地圖
點較都開唔返
最大問題係profit margin
計埋tax起碼要升4k先有肉食
我一隻85低位8k高位12k又係執4k,
買一隻88差唔多買到3隻85
簡單講句炒88係弱智,信個傻鳩D料仲撚弱智
有無tg group可以俾我
唔想$4咁賤價賣
唔該大佬
答唔到你,未試過半場領先
唔洗玩多幾年 我第一年玩ut 賣左隊幾日都頂唔順買返隊 計計埋埋都差唔多跌左50萬 不過我係咁諗 隻game玩頭幾個月 過得愈耐愈唔值錢 不如早d玩享受下算 50萬計返妙妙其實都只係幾舊水
琴晚聽完 有E既 fifa巴講 練下L1 heel to heel
真係幾好用
真係唔多需要理方向 1on1 個防守球員就會比我「滑」走左
做左一次弱智仔 唔再信佢了
好,唔該你
我跟左一萬隻88肥
財自
好,我終於明黎山有咩用,唔該你
想問下尋晚看完之後點羅個FGS swap
在twitch禁左但app未看到
好撚燥
輸緊個陣唔會無左
係贏緊先會
我係PS4
fifarl巴雖然每個comment都提住自己有E 但起碼會分享下d實用野俾大家 所以最多都係俾人窒下一兩句 唔似之前條友淨係叫人無16w就del game
咁平賭一次,幾唔抵都做架啦
唔使成睇住個市做人喇
打機求happy 你仲大壓力過睇股票咁樣
應該完game 都未撚財自到
之前你幫我睇d隊真係講幾句就中曬,建議我換2個人即成隊唔同曬好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞