FIFA23 Ultimate Team討厭區 (51) 勁中crouch ready

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
100% yaya
黎山又升返
渣住900k 竟然冇野想買
但又唔見得新promo既卡會好平..
我日日睇住
58萬果次無入
真係揼春
好明你
我估過咗11號就買張yaya 算
85起碼見1m

現價入仲有400k升幅

拋呢張都正傻仔

有錢既現價入返幾張好過
早兩日600 bid左隻
要link法甲佬 應該都鐵膽有排用
應唔應該入市
黎山,88,89肥可以入
其他等11/11後先入
88 free money 又水鳩人
過幾日 你會慶幸 好彩一直宅係肥 唔係invest左其他卡

上個星期你投資其他卡 50%跌幅

肥既利潤 只會遲到 唔會缺席
多謝你

Btw 對唔住咁多位大佬
其實本身冇諗過伸手

只係唔知點part到個高大前鋒打雙st 先上黎問
記得你之前讚過TAA唔止一次但我地個個話TAA係肥料唔拎Walker黎比 Hakimi都屌打TAA
邊有咁多錯 個sbc成本3k 起碼要85先叫win
EA 好難講 同80+個個要求一樣
唔關屁事嘅,屁都冇乜神力了
呢球要咁輸佢拎住柒福你都一樣咁輸
bennacer 同 gakpo 唔錯
手上有500K 倉又500K肥
諗緊等到時入張普通爺爺 定係依家KEEP住買肥先
好似係連伋JAMES都屌打TAA
唔明問題係邊,你打442,另一隻st用高大佬。Ingame轉433/4321將沙拿 ifc 高佬擺返正個位,或者4411將ifc放cf就ok啦

嫌4個人進攻太多,咁你LM位要搵隻h/h in game打3cm,最簡單就係德甲比寧咸/西甲lemar/hero 馬斯治奧/朴智星呢啲
同相對返,都有唔少廢+無用既卡係到
唔同法國又出錯咩
一定係燒人金卡,等D人博中包屁花
其實依樣係EA幫手
正如有球我頭頂回傳比龍,無啦啦變左彈地波再加速,差D老烏
依D真係EA問題黎
果場佢要屁馬有神力就有神力
EA要小花撞跌魯SIR都得 依個我就試過,我係比人撞跌果個
燒5張普金加1張稀金
仲要淨係比做一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞