FIFA23 Ultimate Team討厭區 (51) 勁中crouch ready

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今晚泡狗雙子
見冇咩好入 12500-13000入左d當執紙皮
其實要集中精神打一個鐘頭機係有難度
可能人大咗, 集中力下降
連續打三四場已經極限
點先唔算伸手問問題?你想個po冇人問野?
佢就咁放5張untrade 要人用咁多時間幫佢砌係有問題 但未至於要俾人屌
見到但講緊之前三個星期二凌晨都有大嘢見到其他話有機會係base icon pack
今期PO 係唔係都係計入今個星期WL season1/2關唔關事?
我估有人問過 不過懶唔想搵返
記得星五打po好輕鬆9win
其實我答左一次 不厭其煩講多次

最基本 打開咩陣 鍾意玩咩踢法都可以講下既
擺低5張卡就叫人幫佢執晒都唔叫伸手咁點先算伸手

btw 其實我都係第一年入黎UT post吹水
so far真係無比人屌過 我諗真係大家問野個方法唔同囉
好似有巴打提過 打完可以留起決賽資格下季打
但係開左PO就一定要打晒10場 唔係中間停左就含撚
2星期前入左140隻rodri 仲未回家鄉
祝你好運
上集驚頭我都好似入過inform
坐到頂唔順蝕走
今年仲要出左夾埋成30次TOTW upgrade
明哂
而家都14250既 要走都可走
幫左佢啦一人小句
佢就咁放5張untrade 要人用咁多時間幫佢砌係有問題

咁應該點

話佢曳曳豬?
見有人鬧交就走去開35000 totw pack
中咗取消佬

可唔可以幫手砌陣, 1.5m budget
世青盃金童 最出名踢鳩拉膠食紅
咪當傾下計 久唔久就有人入黎屌臭手腳們
雖然呢到係成班白卡 但我都想知到底係咪真係大家抵比人屌
希望樓上d岩岩話屌人唔岩d巴打會幫你手砌
我係有問題, 但唔準屌我架
懷疑你上面位巴打同KDB巴打都係入黎屌臭完大家就唔見左人
你淨係放一張出黎係唔啱
但係唔使屌囉
希望有人幫你
佢地淨係會互含相同意見啲comment
屌兩句就敗走
好撚冇癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞