梨泰院「拔蘿蔔」救30人!3外國人被封英雄 身分曝光是美軍

369 回覆
1098 Like 13 Dislike
點都係要靠美國
駐軍不嬲唔可以妹仔大過主人婆
世越號 日航123 美軍一早就到現場
都要等該國發出請求先可以幫手
所以先死咁多人
你智商有無一百
可能會要面 當年日本空難要面唔肯俾美軍幫手

超人 你太謙虛喇
破壞之王
技巧 唔等於 安全
做gym係講緊用岩既發力方式, 係唔傷到自己既前提下用力
你講果d技巧好多時候係借哂d關節/韌帶/軟組織彈性既力, 仲有就係用慣性黎"chok",所以d 師父做到賺埋都唔夠睇跌打
如果有必要, gym佬都可以借力, 借起上黎實大力過果d取巧既人多多聲, 只不過做gym既人更清楚身體既極限, 會錫身, 唔會為左要面或者錢隨便去消耗自己健康姐
建議你了解下人體解剖學先再講野發力方向唔係練出黎, 係你既生物結構決定, 人人都一樣
仲有做gym冇話一定係為左大力, 但係你就算純粹為大力, 做gym都係最有效既途徑, 你用一星期只係操4日夾埋4個鐘既大隻佬, 去同日做10個鐘一星期操足60個鐘既地盤佬比有咩意思
如果日日操2課, 一星期操7日夾埋14個鐘, 我諗已經係職業運動員級, 點都大力過地盤佬
事實係可以 武器同環境因素係關鍵
Gym撚都可以操得好撚甘架姐講大力未必輸
美國佬自己搞完事又要扮幫手
唔使咁認真啦
套戲已經tone down咗Doss嘅英雄事蹟
現實中佢嘅事蹟再癲啲
柒頭潛左水?
如果不是美國政府照顧你們南韓。。。
可摸耳講多啲
嗰啲呢就真心想做眾人焦點嘅

真小人
但係過一排又會有班弱智出嚟話反美軍駐守
勁撚過葉問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞