iPhone Magsafe 充電器 求推薦

168 回覆
0 Like 22 Dislike
Output:
15V
2.67A
40W

加誘騙器接PD牛出到15V
但係唔知接落普通牛到 唔夠15V 有冇低壓保護 可能會燒
最理想係用到細細隻嘅GaN 65W usb-c充電器
發下夢啫 唔識搞

見隻原廠牛咁寫⋯⋯
INPUT: 100-240V- 50/60Hz 1.3A Max
OUTPUT: 15.0V === 2.67A 40.0W
ITE POWER SUPPLY. Manufacture: CWT
Made in China
SSp $358 有,今日買了
但唔知用咩火牛
MFM嘅話 全速要15W 買個20W嘅已夠
promini 35W 可14 pro+ ipad mini 5 夠W充?
充iPad?呢個得無線充 點充iPads?
我意思promini 35W一齊叉馬卡龍magsafe+USB-A ipad , 35W夠分?
道理上夠⋯⋯ MagSafe 15W + iPad mini5 12W

promini 35W 係17.5 + 17.5 (兩口一齊用)

未買嘅 我會買一個40W+ (40W / 20W + 20W) 有大買大 唔係隻牛就限住充到細W嘅嘢
40W magic pro 冇
一跳就要68W了
其他牌子有40W
68W應該差唔多價卦 我估 😅
magic pro 做緊舊换新, $199 有個68W
https://www.youtube.com/watch?v=_q6aSRYHNPg&t=606s

尿袋同四合院幾吸引,應該會買個尿袋試下
成套都過千 爭扎緊
尿袋已入手,冇想像中咁好用,但都應該吊打APPLE個電子垃圾
無論價錢,速度,電量都羸哂
但有一樣野最唔好,本身屋企用緊belkin個2合1無線叉,點知個尿袋係唔支援,而我又唔會買佢個3.0,所以都係要用線叉個尿袋
Ching你個firmware係咪仲係241 我今日新買左個都係241
遲啲返去睇睇先
唔知幾時上左275
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞