iPhone Magsafe 充電器 求推薦

168 回覆
0 Like 22 Dislike
無made for magsafe 既apple 認證ihpne 無線差電只會有7.5w
因為負皮唔使成本

同你諗法一樣 原裝 + stand 安全/平過副廠

副廠出嘅 又話驚發熱 又哎話貴 但又唔見負皮喎
mangotek 點睇?

https://store.srsworks.com/hk/mangotek-3-in-1-magsafe-wireless-charging-station-mfi-certified

同埋有冇邊隻magsafe 三合一叉電可以有多個usb 位?想叉埋ipad or 其他電子野
想問下有冇可以一次過差兩部電話既wireless station介紹
我用就好掂!
自己用緊SwitchEasy3in1 但好似得7.5w
睇下你接唔接受到
switcheasy 無mfm 但係都唔平
請問點分
好 睇下先。charge iPhone 快唔快?
係咪都用埋原廠apple 20w牛?
早期係用2 x apple 20w夠用

之後加下加下 2 x ip + ipods + watch 就轉用 2 x anker 2C (40w / 20w+20w) 先夠用 因為拖板唔夠位
快!
好撚重
$299買咗Belkin第二代
第一代約$220
叉電能力高咗唔少 由2500升到5000
但相對地個重量都重咗唔小

個MagSafe好實 俾上一代仲實 實嘅程度係你要幾用力先分得開

第二代有個支架 幾實用

自膠 belkin*
B記有15W
去旅行用Apple 自己個duo charger 好過
又輕又細舊
喺士多開嚟玩過
夠重屋企用就冇問題
我意思係唔會拎去旅行用
duo係自家嘢都唔support S7快叉
就算拎去旅行你都唔會拎住通街走啦,咪又係擺喺酒店用........
所以旅行only
屋企用緊belkin
先唔講仲係用lightning,差唔多價冇同時3in1冇快叉最盡都仲要少過anker 1W,唔會諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞