iPhone Magsafe 充電器 求推薦

168 回覆
0 Like 22 Dislike
Momax xpower infinity,哩三間應該都係一擔擔
有款3in1 三個牌都一樣,再上淘X睇
又係同一個款 size都一樣 只係58人仔
magsafe外接電池用27W以上火牛出到15W差iPhone,朝早起身連埋舊電一齊拎走
純白 簡單 嘅未搵到其他選擇
都搵咗好耐 因為想用番原裝charger
我兩部電話 + ap pro 2 + watch + batt pack
基本上兩個MagSafe輪流幫 2x 電話 + ap差電
如果兩個MagSafe都差緊電話 咁ap就用差watch嗰個差
lightning線就多數攞嚟差batt pack

上面提過嘅bellin同Anker cube都有考慮過
belkin要專用大舊火牛 興趣大減
anker cube冇寫可唔可以快差S7後嘅錶 觀望緊
Aaker cube 好撚重 完全唔岩旅行
重?
重量 : 438 克/15.4 安士
https://www.witsper.com/products/choetech-t575-f-mfm
呢個係台灣一個網站買到樓主講嗰個MagSafe充電器
疫情初期 Asia miles 無地方駛
用黎換左幾個
一直都3000台幣都唔平
叉iphone得7.5w
想買去旋拍搵平100蚊
冇MfM買唔過
到而家都唔係幾明
1. 有magsafe動畫同冇動畫實際叉電上有咩分別
2. Made for magsafe咁耐淨係見過個logo但咁耐都揾唔到官網有個認證嘅mfm list 只係有mfi list
好多例如belkin哩啲有mfi/mfm嘅magsafe尿袋都可以冇magsafe動畫係咩原理
Belkin 都唔係100% product 有mfi/mfm
舊電話座+原裝magsafe
100% mfm

native union 二合一
https://www.nativeunion.com/products/snap-2-in-1-magnetic-wireless-charger

用緊哩件 幾好用
可以較到角度
都叉得好快
冇mfm 叉錶/airpods好易叉壞
我都係,好好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞