[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(109)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我已經係果個POST屌鳩左D 唔識規矩既人.

即係屌鳩爛袋 ?

大家都係想咁姐. 所以我都唔會係果個台開POST.
太多旅遊達人. 我呢D出POST又係比人串.
又話D相垃圾, 又話唔可以點點點, 唔可以咁咁咁.

其實講緊邊個post
我無追post Sor

爛袋個旅遊post俾人屌到開花

wow

成班正義撚上身

大師入去屌柒啲正義撚~

btw 想問係街亂咁影真係比人拉 ? 真心唔覺意影到女呢 ?

可以拉, 日本有肖像權

即係街景都唔影得 ? 咁 on9 ?

我都有唔小心影到d靚仔

圖呢

圖呢

有次食拉麵見到個店員有點似小池徹平

wow

成班正義撚上身

大師入去屌柒啲正義撚~

btw 想問係街亂咁影真係比人拉 ? 真心唔覺意影到女呢 ?

可以拉, 日本有肖像權

我都有唔小心影到d靚仔

圖呢

圖呢

圖呢

可以拉, 日本有肖像權

我都有唔小心影到d靚仔

圖呢

圖呢

有無見到啲窪塚洋介feel嘅靚仔

wow

成班正義撚上身

大師入去屌柒啲正義撚~

可以拉, 日本有肖像權

我都有唔小心影到d靚仔

圖呢

圖呢

你會唔會問下佢先架 ? 順便識下人丫嘛~

唔識日文啊

我都有唔小心影到d靚仔

圖呢

圖呢

唔識日文啊

Hi~boy ~
又唔小心聽到屎係黃色既~~my love~
1點食埋lunch放工
又唔小心聽到屎係黃色既~~my love~

圖呢

唔識日文啊

Hi~boy ~

hi 娘娘~~~ 嗌我呀 ?

係啊係啊,好耐無見
1點食埋lunch放工

點解咁好
頂你

圖呢

唔識日文啊

Hi~boy ~

係啊係啊,好耐無見

已經升級左做娘娘
1點食埋lunch放工

點解咁好
頂你

今朝6點返到去又morning call 又派報紙
我已經係果個POST屌鳩左D 唔識規矩既人.

即係屌鳩爛袋 ?

大家都係想咁姐. 所以我都唔會係果個台開POST.
太多旅遊達人. 我呢D出POST又係比人串.
又話D相垃圾, 又話唔可以點點點, 唔可以咁咁咁.

想知A仔有冇試過俾人串

未試過俾人話我影人

唔識日文啊

Hi~boy ~

係啊係啊,好耐無見

已經升級左做娘娘

腳踩人字拖,人稱人字拖娘娘是也
無知一問
tg係咪可以隱藏電話號碼
1點食埋lunch放工

點解咁好
頂你

同問
頂你

頂我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞