[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(109)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老母

有事慢慢講

好 我再慢慢講多次
屌... 你... 老... 母... 呀...

屌你咩 得撚罪你啊 早知唔尻應你

你唔可以以正常人角度去睇浮狗

今晚唔知放幾點,你唔好等我喇

我係屋企煮好飯等你

有冇湯?

你想飲乜啊
屌你老母

叫左一哥未 浮狗

叫聲浮雲哥就畀狗餅你食

叫聲一哥 今晚有狗罐 唔叫連佳之選都冇得你食

我晚晚食大波索女

哇哈哈哈哈哈哈
屌你老母

叫左一哥未 浮狗

叫聲浮雲哥就畀狗餅你食

我晚晚食大波索女

醒下啦 你連波邊都未掂過 你連閪窿都未見過
點解我會block左浮狗

呵呵呵~~~~ 我又 block ~

秒block

呵呵呵~~~~ 我又 block ~

佢一入黎已經係block左既狀態
你地用開咩銀行/有無用ebanking?
ps. 有恆生+中銀

恆生
渣打

恆生東亞
東亞mobile banking有得用指紋解鎖

東亞垃圾

咁張credit card係東亞我都冇計

我都係
你地做乜yo到錯晒
屌你老母

有事慢慢講

好 我再慢慢講多次

叫聲浮雲哥就唔屌你

on9 仔 我洗你屌?
屌你老母

有事慢慢講

好 我再慢慢講多次

叫聲浮雲哥就唔屌你

你以為1min好想屌女? 晚晚大波索女 瘦底長腿好爽?
我同你講 1min佢唔想屌女 佢唔想屌班大波索女
不過佢冇得揀 班女排隊坐落去俾佢屌
屌你老母

叫左一哥未 浮狗

叫聲浮雲哥就畀狗餅你食

我晚晚食大波索女

醒下啦 你連波邊都未掂過 你連閪窿都未見過

你讀書個陣冇報社交舞班,已經失去人生唯一一次掂波邊的機會

我都係

總有啲人以為自己好灰鳩鞋~

屌我應該係唔知係邊個post block9過佢
入過感情台九成block左浮狗 係我先同浮狗玩
你地做乜yo到錯晒

對唔住囉
入過感情台九成block左浮狗 係我先同浮狗玩

丫 感情台騎POST小圈子
你地做乜yo到錯晒

對唔住囉

對唔住囉 yo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞