[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
襯埋首歌入面真係跳緊舞

呢個癲啲
Apple music有
後段有句kira killer lakill lakill
佢做咩事
最後煲野不得了
以Acaね+Calli嘅片段推斷 遲啲spotify應該又請大家睇live
咁啱下個月飛日本有live 想問下依家日本捉黃牛飛緊唔緊
我好想睇現場Live 唔係要隔住個mon 呀!!!!
另類既Kira Killer

話說有冇人都有買佢啲卡
買咗50包點知前幾日收到email話佢啲工作人員出錯全部散裝寄送
特登send個email過嚟道歉 就話散裝機率都冇變
雖然官網亦都真係冇寫到明一盒會有ur
但係明明睇咗好多段片啲日本仔開箱都係基本上一盒十包一定會有一張Ur
而家勁淆底到貨之後50包都唔知有冇五張
你真係預左無會好d,街貨既散裝9成9 伏,有時d 重量可以睇到包咭係咪好野又或者一盒開左UR 之後其他唔開放出去賣,但官方可能會好D,但真係唔好預有5張,不過換個角度,又可能有機會多過5張呢50包散你有機會中到50張UR

利伸:抽pokemon card 經驗
佢官方回覆email係咁戴頭盔
就只係話會一包一定有sr 咁呢個佢官網雖然都真係冇寫
咁但係上網睇人哋真係十包就有
最慘就係因為用集運其實佢有提供交換方案,但係集運根本唔會幫你咁做
因為佢嗰個交換係有人收但係仲要12月尾
我知pokemon係咁 所以就係淆底
算啦,中唔中其次既,唔係UR 一樣有收藏價值

利伸:因為件jacket 賣曬,索性乜都冇買
有冇師兄要20包卡+卡套+新手包

可七折出 全部未開 啱啱到
退粉sorry

另有黑膠、鷹蛹初回、會員2022勳章
開過一次的

有意可留tg
點解退粉想要d 卡

tg: zutomayofan
pmed
咁大嘥
鷹蛹初回特典寫真係邊幾張?
有意
アニメイト
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞