[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
thx
抽生日場好刺激
抽晒關東8場希望最少中番一兩場
生日場即係
小弟生日
我仲諗緊邊個呢
即係邊場講嚟聽下 等我又抽可能到時見到巴打
想問下如果要俾左錢先抽定抽左可以簡唔去?
抽到先講
中到自然會喺度gel
係咪抽大場好過抽細場
gel定先實中
抽中咗好似即時扣數? 有冇巴打講吓個流程
今次非會員都抽得?
*"Premium Seat" is only for "ZUTOMAYO PREMIUM" members.
・Limited seats *Aprroximately 100 seats for each Venue
・Only Tokyo Garden Theater will have Approximately 300 seats
*No addmition for preschool child.
唔敢gel
睇你揀咩畀錢
如果你抽嗰陣間信用卡通常未夠鐘就會見到佢扣咗數即係中咗
如果你揀便利店就係一個期限內入金,如果想抽咗先,未必去到嘅我覺得可以揀便利店

但有個都市傳說就係話如果你抽中咗,但係之後冇入錢,下次會難抽啲 所以上次我即刻畀曬錢
暫時係會員優先抽 公眾要等遲啲
抽咗兩場 諗緊落唔落多幾注
我上次premium都係抽2場,都有中1 真係睇運氣
你可以落多幾注嘅
不過今次個細場好正,後尾搶番嚟嘅二樓係一眼睇曬,得嗰十幾個人,我覺得細場真係幾正
完場偷偷地有影到一幅場地相,不過本身唔畀影自私睇算
抽晒就最好
中咗去唔倒最多resell蝕幾百yen手續費,今次啲場咁少位應該大把人等住買
個人直情覺得用信用卡係易中啲
門票唔貴 問題係好多都唔係周末 又要攞假
同埋買得多可能中得越多
係咩 等我今次又信用卡先
所以如果抽兩張第二位使唔使入埋名 真係唔知有冇friend陪到
唔使呀 淨係填咗自己名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞