[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (3)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
咁即興 好難參與
依家咁多連登仔飛過去睇show
呢度又係 隔離yorushika 又係
我仲未攪掂點樣有日本電話買飛

上面有巴打email去premium代抽有冇成功?
睇#203

Email係得 但我最後搵左fd借電話抽

有冇人有買呢個?
去左兩人個禮拜旅行返黎先拆代運
估唔到咁大卷 好正
佢d相同實物 實身大好多
抽中紫色個張 殘機
中咗單車

有無咁難抽

第一次冇抽唔知原來可以email佢哋幫手抽
今次終於整得切抽飛ac,四場全抽東京中一場
不過冇揀到信用卡,聽人講用嗰張信用卡碌唔到佢會自動落選,所以揀咗便利店付款
各位巴打如果用信用卡係用邊張可以
先恭喜抽中

我以前係用Aeon JCB
但好耐無用了 ,唔肯定而家仲得唔得
佢乜年費都無,試下無壞
多謝你
我有呀呢張卡,其實本身都諗住用但因為有人話如果碌唔到就好似會直接當落選 因為其實今次我係第一次抽飛所以慎重啲

但其實我抽中呢場未必去到,最衰佢係跟名㗎喇 唔係可以益呢到啲巴打
碌唔到即話應該登記張卡嗰下就會Ban 你
以前用好耐都未試過有野過唔到

& 以前都試過用啲無錢debit 卡抽
中左過唔到數佢都係叫你入返錢only
(當然我唔肯定會唔會次次一樣)
原來係咁 感謝解答
今次唯有都係畀錢人賺叫人幫手入
正拉仲要東京
有無巴絲知道moala 電子票 流程係點
去到洗唔洗現場玩驗證

約左人食飯睇唔到
佢replay 日本時間2400都應該睇唔到
只能等BD
集大成之作 舞台 燈光 音樂編排 現場互動都好正
今次主題講打機 會聽到唔少熟悉嘅旋律
劇透圖:

另外叢雲BD同新專輯都有消息
https://twitter.com/zutomayo/status/1634551212468211712
新專輯已經可以落單 @ https://official-goods-store.jp/zutomayo/

想問吓巴打們呢兩個有咩分別? 我有premium但係睇落今次買正常販售嗰個版本會好啲?話曬係blueray
https://zutomayo.net/release/29/

DELUXE盤多好多嘢
有冇巴打知道點解叢雲live唔出14.1嗰場
去咗day2 反而想睇返day1
佢自己個網係可以直接ship嚟香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞