「超級傑出西客+西店狗咬狗!」西客放住水喉出街等浸浴累「全層水浸」被索賠償,事後發現西酒店「誇大損失屈錢」?!

250 回覆
16 Like 310 Dislike
10000蚊真係算好厚道了
開一個鐘水真心痴撚線
同惡意破壞無分別
要真係攪到咁大仲點會驚整臭個朵
好多時都為啖氣或者真係要殺一儆百
你諗吓如果一年有十個依啲智障
幾多間房都唔掂

如果做一個 等件事通晒天
啲人知道後果 以後唔會再有人咁玩
計過條數係得既 點解唔做到盡

總之做人做事點都好 唔好太仆街啦
會開住水咁浸,但係個人喺度可以調較flow rate,同開水後走人兩回事
見到個金額原來得1萬間酒店算幾好人
一萬蚊真係唔多
事主自己on9 理虧仲要拿返咋沙
On9
有去水唔代表你開盡水喉都散得切水喎
買得外賣食番嚟食到一半開都未遲啦
哂多啲水你有賺咩
我都冇諗過放完水出街買野食呢樣野
剩係諗開住冷氣出街買野返去食
做咩仲要幫佢cut名咁好人
起埋底就差唔多
試過夏天唔熄冷氣
放水咁撚癲
所以啲智障咪要交智商稅囉
弱智唔駛找數既
浪費食水應該刑事化
10000 搞得掂佢好彩啦
酒店搵律師公證行搞肯定唔止呢個價
通關都仲去Staycation都知智力財力都唔會高得去邊
放水出門咁on9既野小學生都唔會做啦
同埋件事個客錯在先, 要賠好合理, 個經理可能有誇大, 但最後只要賠1皮算好合理
又要班員工拖地,又開風機,又出通知比其他房,我諗隔離個兩間都真係有掉房(所以佢見唔到佢地)又搞場大龍鳳, 1萬蚊收平左, 應該收3萬, 兩萬除返開比返受影響員工
又一個弱智
以為係日本溫泉旅館o個 D?
keep 住出水制造 water flow / 視覺上好睇
個去水同一般浴室係唔同
個客諗住拍 The Shape of Water
小弟雖然係「反」「環保撚」,
不過對於 而家D 窮撚學生哥,
水喉開一個鐘由得佢水浸,表示佩服。
啄鳩你十萬都仲得呀死傻閪
依個係唯一合理解釋點解佢要放水放足成粒鐘
我睇套戲o個陣心諗佢個水龍頭出水量咁細
兩個人企o係度要鳩等幾耐先有得玩
呢d真係賤種狗嚟
仲聲大大走出嚟搏屌
有冇原link
呢個位我睇到都笑
仲話要跑返屋企拎錢,屌,1萬蚊大學生信用卡都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞