「超級傑出西客+西店狗咬狗!」西客放住水喉出街等浸浴累「全層水浸」被索賠償,事後發現西酒店「誇大損失屈錢」?!

250 回覆
16 Like 310 Dislike
轉頭佢真係換曬出單你就仆街
冇壞既野同你計曬話壞你都吹佢唔脹
1萬了事算係咁啦
唔知以為個去水位山洞咁大放足成粒鐘水咁有信心
打和啦
但預早咁多放水落浴缸真係有意思咩, 唔通當洗浴缸
要劏你點止劏一皮呀柒頭
sor誇張咗
開水一小時落街買嘢食?
有點匪夷所思
正常開水10分鐘乜都滿啦
一個鐘先返酒店佢嗰個游泳池黎???
天線得得B都要3萬啦 事主賠1萬仲要覺得唔份氣
以家仲轉移話題想話酒店呃人錢
去水慢過出水
你覺得告果個真係會在意你有冇錢咩
佢要有個判決 證明你欠佢一舊錢就得
你賣屎忽又好 借返黎都好 佢點會理你
總之你要找咗條數
你找唔到條數就要你破產
閪客+弱智
一睇就知係窮撚學生哥
一皮嘢都要返屋企(問屋企人)拎
何來信用卡
我認為酒店應該乜7都整,入晒呢d撚樣數就岩,唔好放過佢
酒店浴缸同去水口設計問題
就算長開 個客正常使用點解要賠
其實我想講...兩條友落去浸大半缸水咩都夠..
不過可能係d窮西去開公共泳池游水..未浸過浴所以唔知.

..
1秒出200ml水?我疴尿都多過你喇下化
要裝滿愉景灣個泳池型浴缸都應該唔洗一個鐘
當自己去澡堂,要滿水先再浸個人入去?
建議個客一於報東張,睇下係酒店定係個客會露出馬腳出醜人前柒出香港啦!
咩酒店
佢中間寫住買外賣
真係onL9, 開住水出去成個鐘,點解會有啲咁既傻閪。如果酒店真係玩野要認真同你計真係3皮都唔止。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞