有冇人清楚澳門大學?

95 回覆
3 Like 6 Dislike
去澳門讀,不如返大陸讀
我個大陸表弟讀完去咗伯明翰讀master
(屋企有錢)
應該同樹大/含大同LEVEL水平

錯 係應該同 能仁同LEVEL水平
應該同樹大/含大同LEVEL水平

錯 係應該同 能仁同LEVEL水平

屌 4年之前有個中學同學 佢自己係澳門人 過香港讀中學 拎盡香港及澳門政府福利 DSE之後 返澳門讀澳門科技大學 我印象佢DSE 中英得 1 其它2
成日串我地冇U 讀 入HD .ASSO

我努力3 年今年由HD 升返入本地 local Degree 準備串尻佢
識人攞scholarship喺澳大讀
佢話垃圾到仆街
千祈唔好入
如果對旅遊範疇有興趣就IFT啦
澳大呢啲垃圾不讀也罷

利申:讀緊IFT...有幾個香港同學

你有澳門身份證?
打算畢業留低?
澳門畢業好似冇Policy話一定可以畀你留低搵工同出工作簽證
澳大=大陸人讀
科大=有錢但無料
城大=無錢兼無料
理工=正常少少,不過唔係大學
IFT=正常,不過唔係大學

通常澳門有料ge都係出國或者去香港讀

澳科大先係大陸人讀 佔總人數75%以上 超級誇張

澳大其實同香港差唔多 外地生極限係15% 不過最近好似要升到20%
有興趣留個TG,
當年同你背景一樣 成績都差唔多
點解咁垃圾都有咁多大陸人讀
有興趣留個TG,
當年同你背景一樣 成績都差唔多

唔該曬
點解咁垃圾都有咁多大陸人讀

拎澳門身分證

好似冇得好似香港咁留7年就拿到
真係咁廢?
睇個校園好有米架喎
澳門有無醫科?

咁門醫生邊度來?

睇佢啲診所好多都香港或者大陸
澳門有無醫科?

咁門醫生邊度來?

睇佢啲診所好多都香港或者大陸

醫生通常係香港/臺灣/大陸名校讀,一般都係本地人做返
真係咁廢?
睇個校園好有米架喎

廢撚到喊
我讀緊都勸大家咪撚讀

如果唔係點
U know what I mean .
戴頭盔 廢事比澳門廿三條拉我

師兄講多d呀
d 女易食過香港好多
FreakWriting - 代做檢查功課論文參考
http://freakwriting.com

又係呢間賣廣告
貴到狗也不屌
仲要b + 都guarantee 唔到
收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞