有冇人清楚澳門大學?

95 回覆
3 Like 6 Dislike
如果對旅遊範疇有興趣就IFT啦
澳大呢啲垃圾不讀也罷

利申:讀緊IFT...有幾個香港同學
識個香港人黎澳大讀,都係hea住黎讀等畢業

利申:岩先grad左
送錢都唔好讀 浪費青春時間
好過ou 樹仁

真係?我嘅成績入唔到八大
好過ou 樹仁

收皮啦
老媽子有個frd嘅仔喺澳門科技大學讀緊法律
經常笑9我讀護理hd
垃圾澳大 唔好讀
利申:讀緊

GE course 好撚垃圾,俾咁多錢用黎拉低GPA
你連入8大既條件都冇就知自己唔岩讀書啦,
拎個hd出黎做野吧啦
垃圾澳大 唔好讀
利申:讀緊

GE course 好撚垃圾,俾咁多錢用黎拉低GPA

睇你讀咩GE科
我靠GE拉高
CM d qmds拉低我gpa
利申:修FINC .同埋我唔讀書.唔上堂 .

通常都係為興趣/有志先會揀你個專業
要花咁多時間去修d自己無興趣ge科真係好浪費時間.....
當然有d GE course係用黎拉分,例如CHIN112
個 campus幾令
成個渡假村咁
唔係本地人真係唔好嚟讀
澳門人又有料嘅又入澳大通常係為咗讀兩大神科:Law、教育(不過香港好似唔認受)
其他有料嘅都出哂國,eg.中國四大、臺灣十大、香港、英美
其他人寧願去臺灣都好過係澳大讀其他垃圾科
利申:澳門人
你連入8大既條件都冇就知自己唔岩讀書啦,
拎個hd出黎做野吧啦

應該同樹大/含大同LEVEL水平
好過ou 樹仁

笑左
狗也不屌
如果對旅遊範疇有興趣就IFT啦
澳大呢啲垃圾不讀也罷

利申:讀緊IFT...有幾個香港同學

ift好唔好讀
個 campus幾令
成個渡假村咁

外邊睇好靚
入面大陸課室咁樣

都係鐘意舊澳大多d,至少個地方有番澳門浸味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞