black friday 又開始啦

1001 回覆
208 Like 17 Dislike
英馬未有black friday deal?
如果你會煲水既 我覺得問題唔大 如果同一spec同有nsf認證買隻平d既黎用都可以 唔煲直飲我就唔敢搏 始終我係唔煲 用左半年我都無事無幹我就廢時換第隻芯 只係香港我搵極最平都700 想上下美馬搵唔搵到3m枝芯 上年有巴打買到400唔洗就真抵屌
我上年買cs3040 有得直運香港
同問
Lm
冇平過
之前研究過blanco 龍頭好似大made in china

唔知係咪全部款都係
之前買咗B&O Explorer 藍牙喇叭

聽日再睇吓有冇嘢買先
“真”高質電器傢俱討論(21)
https://lih.kg/2761040

可以睇下#994
https://www.water-filter.com/aquacrest-replacement-for-insinkerator-f-2000-undersink-filter
呢隻都有NSF認証,但Capacity冇C-Complete咁多
Mark住先, 冇C-Complete先買呢隻, thanks Ching
有意跟
go pro 11既話你去官網買JOIN埋佢個SUBSCRIPTION仲平
屌,Ralph Lauren 係咪無得再玩
想買north face d triclimate
但瘦撚只可以買美國XS size / ASIAN S 邊到多選擇
有無咩聖誕禮物之選?
啱讀書嘅人用
電子野
唔係 free ship to hk咩?
溫哥華就唔駛著Canada goose啦 著多件外套就得
唔該巴打你提醒我
lm
black friday 正日係唔係 11月25日? 如果當日先買,有冇機會會平多少少?
個賣家係支那地址再google下aqua crest
好大機會係支那製
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞