black friday 又開始啦

1001 回覆
208 Like 17 Dislike
同問想買4
可試REI backcountry
兩件tee 一條 short
Blanco 水龍頭邊個馬平
買唔起就可以唔好着
一向佢都冇乜點特別做減價或者係sale
最多都係一啲貨尾或者斷size平少少
點樣送嚟香港?
搵悠二砌部算啦
有咩問題,我住西歐都係咁飲
backcountry會砍有patagonia 牌子既單
GHD直髮夾
🥲 咁真接等二月八月Patagonia 自己做sales 好過
年年都係個幾款
你去佢官網,可以入我上面俾既code買正價野(只可以用一次),你亦可以google patagonia web special ,都會有d sale 野你揀下,但大機砍單

Rei 未試過,patagonia既話,backcountry 同steep and cheap會砍你亦唔會話你知點解

利申被砍單磚家
Stanley水樽有冇平
集運倉
我八月REI 買左件DTS 無斬(當然係核突色)
可一試
近排去幾間salon都見有人用緊Gama IQ
心郁郁想買返個 但個價加多少少可以買dyson
平足一半 抵到
backcountry會砍有patagonia 牌子既單
🥲 咁真接等二月八月Patagonia 自己做sales 好過
你去佢官網,可以入我上面俾既code買正價野(只可以用一次),你亦可以google patagonia web special ,都會有d sale 野你揀下,但大機砍單

Rei 未試過,patagonia既話,backcountry 同steep and cheap會砍你亦唔會話你知點解

利申被砍單磚家
我八月REI 買左件DTS 無斬(當然係核突色)
可一試

手殘 係DAS light hoodie
香港人應該鍾意呢個?

如果好似巴打咁講c complete一樣 咁應該ok 我用c complete 最近半年懶得煲水 試下就咁直飲 其實隻味ok 同煲完既水味係有小小唔同 但都無咩問題 之前見405g 枝芯平想買 但我始終唔煲滾佢直飲 都係唔好搏
日森有,但果邊個black friday好似係11月尾?
想買msr tent, 但計落同香港差唔多價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞