(有圖有片)啱啱去咗Halloween,發現海洋公園有大單嘢隱瞞緊

210 回覆
41 Like 1391 Dislike
有幾恐怖 一齊唱哈利路亞敬拜主囉
咪撚on9 啦聖詩點驅邪呀
屌你老尾d 聲擺明隔籬播
有又點 無又點
都唔關你事架啦
可唔可以俾返越礦飛車我啊
比較好奇點解D staff 無屌你地闖入staff only範圍
拍埋片斷正都無事
下次有人跳落海洋館D池同魚仔游水, 應該會畀埋毛巾抹身, 幾好服務
件事比啲OP打手帶風向帶到咁我真係冇眼睇你地又真係信啲打手好on9,件事既焦點完全錯哂。

如果件事係老作,根本唔會搵啲咁快樂既歌,係搵都係搵南無,有feel勁多。

啲聲喺隔離,係因為啲喇叭柱播得好撚大聲

其實依家我冷靜落嚟都唔係覺得件事恐怖,亦都唔覺得係咩靈異事件。純粹係覺得好奇怪,點解OP要喺果個咁specific既位,播啲咁既歌,意義係咩?係咪發生過啲咩意外,又唔比得人知,整啲咁既嘢當算9數。

強烈唔建議大家去,因為1)入場票好撚貴 2)鬼屋唔好玩 3)唔鍾意Package Lau 4) 件事根本唔係靈異事件,係想討論OP有咩陰謀,唔覺得入去會發現到啲咩

你地話我膽細on9 mud都好,就係話我係海狗我唔撚服。

條片同啲相喺第二版
on9 人地唔開俾客啫 越礦飛車果度仲有工程部係度hea行前少少就已經係水上樂園
冇屌,同埋都好認真答我地
講開 飛鵝山真係有轉上天文台個個位上面
先生,嗰個區域係唔俾遊客進入,請你遵守返園區秩序,否則我地可能會請你離場
提提大家今日係31號萬聖節正日

PR氹人入場去探險

然後扮入邊有彩蛋驚喜
大陸仔你收皮啦 話你個youtube用殘體字啊 柒碌
又帶風向,一早講咗唔建議去OP
根本冇人理
樓主你試下講次「屌你老母」
你唔係撞鬼 係撞神
到底發生過什麼事
收皮啦PR
中高層退休走左一堆,有少少經驗嘅又俾人炒左一堆,剩低一堆賤價請返黎隨時炒得嘅part-time
繼續兜
如果真係咁大聲聲另一面都會聽到

以前係入面炸過魷魚
究竟果到發生過啲咩事,我地唔知得,又要播啲咁既嘢去驅邪?
以上呢句話係你講,仲要紅字

咩叫純粹覺得奇怪,明顯你on99驚,上黎出post之後大家都話無事,你出黎兜
仲有一句「只少今晚都幾有萬聖節氣氛,值翻啲回票價。」
又話值票價,宜家又話好撚貴,唔好玩
劉鳴偉無做啦
明明係Halloween bgm
邊係聖詩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞