Xbox CEO:元宇宙是製作不良的電子遊戲

142 回覆
337 Like 2 Dislike
裝返個跑online去公園搞婚禮
都係吸引啲現實嘅失敗者
你做手術咪用呢個技術做囉
使撚build up元宇宙出嚟
vr做手術已經做到啦仲元宇宙
我而家無互動咩
可唔可以打鳩個客先
改改改改佢老母
邊個同你講不用錢
去個濕鳩宇宙買地都要錢啊on9
喺digit world比真錢買地
笑死唔笑死
以為個個人都鍾意玩動物森友會咩?
連套戲都話控制唔到,你點做到啊
你夢入面做嘅野唔係全部都係潛意識咩
有感覺至有用。得個睇字我去睇AV啦
唔駛錢我仲驚,大個仔啦,出來做野你會唔會唔收錢呀?痴線
叫雞一千幾百起碼.
元宇宙叫雞一百幾十.一個月可換幾隻
點計虛疑都cheap到爆.

主要元宇宙有耐都未成熟.
最完美元宇宙,你訓係度玩,身體又能感受觸覺.
如刀劍神域 or 廿二世紀個種.人腦同VR世界直接連線.
入面啲角色仲要係用超現實嘅方法,其實套戲都無講用咩方法進入夢境,總之啪丸戴手帶就入到去打生打死先改到個富二代想法
唔使意識嘅
Ready Player One都接受到
咁我建議你地睇樂園追放
只要你知道自己係發緊夢就控制到,

試過知道自己喺夢境,就細心睇周圍,所有野好清晰,但開始諗住改變d野或者打鳩其他人,視野就開始模糊,跟住好快就醒左

另外,夢入面都會有痛覺同灼熱感,即係其實個腦可以喺夢入面模擬晒所有感覺
元宇宙叫雞係咪附送埋飛機杯?
黐線,不如你幫我控制到,我鐘意幾時發春夢好過啦,試過發春夢搞野,仲好滿足添
廿二世紀個種.人腦同VR世界直接連線(做愛).
=發春夢.
上面有人講睇黑鏡San Junipero去理解元宇宙,我唔知有冇咁嘅意思,但San Junipero角色設定係一班垂死老人,都暗指左你嘅人生係唔會因為玩VR 而改變。

你去玩元宇宙,只不過係將自己現實數碼化。
你現實有錢到去元宇宙成功多次嘅咪享受多次,但有咩意思?我都辛苦左一次,仲要我辛苦多次去爭取已經到手既享受?
你現實失敗嘅,入到去咪又係失敗,用現實所餘無幾既錢去課金買成就,Sorry, 我好窮,唔會咁On 9送錢比人使。
我唔否定呢啲科技發展,不過我真係唔需要,Thanks!
你要用1百萬先可實現願望
你在元宇宙1萬就可實現.
日日收工返屋企發春夢.
最後係賣安樂死
你做到sao入面咁既效果我日日係入面生活都得
元宇宙目的係用低廉價錢.
日日收工返屋企發春夢. 實現自己夢想.
但元宇宙要技術上發展到咁.仲有一段好大距離.

話去元宇宙搵錢/賭錢係另一樣野來.
有人夢想可能騎師,打交,槍戰去發洩自己情緒.
加入虛疑賭博增加刺激性.參與性.
其實元宇宙同GTA ONLINE嘅分別係乜
宜家收你一萬係因為你同卡通人物做愛,你試吓真到真人咁,仲係咪一萬
賭錢
咪玩啦
一堆digit
莊家出錢夾死你0難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞