男廚涉姦醉娃案 事主母圖喝停拉開不果

186 回覆
60 Like 2 Dislike
辯方又指,在案發時被告到她住所前,X曾向他發訊息:「$4AI」而被告是長沙人,$即DOLLAR,音與「亞啦」相同,亞啦上海話即「我」長沙亦適用,4AI普通話讀法等同「示愛」,被告知X曾在內地工作一年多並熟悉普通話,故以為該句意思是我示愛,故在性交後他亦發訊息稱「Thank You 我愛你」。
哇你老味...
$4AI 乜料呀

個律司都on99
正常人示愛都會話我鍾意你/我想同你一齊
點會講「我示愛」去示愛
個官信既話真係on9
再者 夫婦關係都好 老婆唔比扑個男人照上都可以告強姦

問題係果陣條女未報警,果條仔都已經覆左thank you 我愛你,即係表示條仔當時真係認為佢真係示愛,當然唔排除佢知道條女會報警再咁樣覆啦

未扑前講$4AI 扑後個男人先覆thank you 我愛你
好奇點解唔收到之後即刻覆要到扑完果下先覆
72kg
身材姣好但72公斤?

真係飲撚醉左先做得出
辯方又指,在案發時被告到她住所前,X曾向他發訊息:「$4AI」而被告是長沙人,$即DOLLAR,音與「亞啦」相同,亞啦上海話即「我」長沙亦適用,4AI普通話讀法等同「示愛」,被告知X曾在內地工作一年多並熟悉普通話,故以為該句意思是我示愛,故在性交後他亦發訊息稱「Thank You 我愛你」。
哇你老味...
$4AI 乜料呀

個律司都on99
點會講「我示愛」去示愛
個官信既話真係on9

問題係果陣條女未報警,果條仔都已經覆左thank you 我愛你,即係表示條仔當時真係認為佢真係示愛,當然唔排除佢知道條女會報警再咁樣覆啦

收到即係狗衝去接佢+扑野?
哇你老味...
$4AI 乜料呀

個律司都on99
點會講「我示愛」去示愛
個官信既話真係on9

收到即刻狗衝去接佢+扑野?
嘩!繼續啦 好睇個四仔啊!
一時又個細路又氣定神壇咁叫人觀戰
一時又話見到家姐咁又好激動,
即係點?........
70kg示意圖
身材姣好但72公斤?

做廚房, 唔怪得係美極愛好者, 平時煮送應該落唔少
肥底大波
究竟又邊個?

胞弟指其後有人按門聆,他遂去開門,無理會母親做怎麼,門外有人男子要找胞姊,該男子及後離開。胞弟承認曾對該門外男子說過:「佢(胞姐)喺度,你係咪要觀戰」,該男子便離開。
成家都有問題
要告嘅,就應該連埋條咸蟲同佢成家一齊告
如果條女有170,72kg既話身材都算姣好既

咁粗壯,不了

利申184 65kg
明明隻隻都係中文字 但點解睇起上黎好似睇緊英文咁咁難明?
究竟又邊個?

胞弟指其後有人按門聆,他遂去開門,無理會母親做怎麼,門外有人男子要找胞姊,該男子及後離開。胞弟承認曾對該門外男子說過:「佢(胞姐)喺度,你係咪要觀戰」,該男子便離開。

應該係男友
我發覺自己閱讀能力有問題

炒咗個記者佢啦
睇到勁辛苦
又一隻寵物豬
72kg又要身材姣好
冇1米8都唔得喎
70kg示意圖

港女大多163, 再加多3kg
70kg示意圖

港女大多163, 再加多3kg

再計埋亞洲人骨架細啲,即係上面張少少既骨重變做肥芝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞