男廚涉姦醉娃案 事主母圖喝停拉開不果

186 回覆
60 Like 2 Dislike
AV情節都冇咁曲折

斷片肥婆
迷底已經解開
按鐘男子應該係手推車車主想拎返架車者
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/12/221057_c45abf658a33c488ce6bcd33c19decc2.jpg[/img
斷片肥婆
迷底已經解開
按鐘男子應該係手推車車主想拎返架車者

仆街你仲要整張圖黎
72kg

個胞弟又問人觀唔觀戰...又好激動想打被告
因為門已鎖無得觀戰?

文筆文句..都唔知佢地啲代名詞邊個搞邊個
佢寫乜鳩..依家啲妓者語文水平真係睇壞讀者個腦
邊得嚟咁能多強姦案
以為台灣 睇睇下廣東話既
辯方又指,在案發時被告到她住所前,X曾向他發訊息:「$4AI」而被告是長沙人,$即DOLLAR,音與「亞啦」相同,亞啦上海話即「我」長沙亦適用,4AI普通話讀法等同「示愛」,被告知X曾在內地工作一年多並熟悉普通話,故以為該句意思是我示愛,故在性交後他亦發訊息稱「Thank You 我愛你」。
哇你老味...
$4AI 乜料呀

個律司都on99
正常人示愛都會話我鍾意你/我想同你一齊
點會講「我示愛」去示愛
個官信既話真係on9
再者 夫婦關係都好 老婆唔比扑個男人照上都可以告強姦
身材姣好但72公斤?

大波就好身材嫁啦
辯方又指,在案發時被告到她住所前,X曾向他發訊息:「$4AI」而被告是長沙人,$即DOLLAR,音與「亞啦」相同,亞啦上海話即「我」長沙亦適用,4AI普通話讀法等同「示愛」,被告知X曾在內地工作一年多並熟悉普通話,故以為該句意思是我示愛,故在性交後他亦發訊息稱「Thank You 我愛你」。
哇你老味...
$4AI 乜料呀

根本就係㩒錯制

真係乜都UP得出
又比佢諗到先好野

律師教佢嫁

我係話佢律師勁

人要夠無恥先可以做到
庭上講大話如食生菜
你試下叫個被告講,講到一半都忍唔住笑la
72kg

72Kg
72kg

72Kg

被告同事主一齊入屋
咁點解會send短訊講低住邊
我睇漏左啲野
屌你老未 睇到嬲 點解可以報新聞報到禁亂
72kg

72Kg

72KG$4AI
乜撚嘢記者,寫到1999咁

哦,原來係因報
哇你老味...
$4AI 乜料呀

根本就係㩒錯制

真係乜都UP得出
又比佢諗到先好野

ff
事主叫唔好。。停
唔係咁開心啊嘛
救命啊,好撚亂啊
是但啦,成單野都on9,全家都傻既
條肥婆打過比被告同男友
即係之後趕到 比細佬問要唔要觀戰果個係男友

咩料呀
72kg肥西終於有人屌 佢阿媽應該感到欣慰先係啦報乜9警 同埋唔明細佬有乜好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞