開名全港唔收毫子唔收大紙食肆

228 回覆
3019 Like 57 Dislike
咁個舖頭係好柒嘅
兇人話報警,對方講多句都廢事,直接報,應該幾好睇
有乜咁柒?打開門口大把樓主呢啲無業遊民鳩撚流流食飽飯冇屎屙,佢哋時間完全唔值錢,日日瞓醒擘大眼就諗今日點打發時間,返差館落口供佢當係一個好節目兼大歎冷氣。相反,食肆時間好寶貴,佢就唔會為咗你兩蚊同你鬥磨,當跌咗又好當俾乞兒又好,快快脆脆送走你隻瘟神唔好阻住做生意,但咁樣唔代表認同你做法,成舖人睇住亦只當樓主地踎無賴大種乞兒
咁條友唔識法律做報警
咁都唔柒
你講邊條友先?樓主?收銀?
即係話食客俾硬幣
收銀收完可以當無收過
屈返個食客未畀足錢
高招
收加一服務費 會charge你毫子但拒收1/2毫

其實如果唔係咁on9唔收毫子,收加一已經解決左呢d咩唱錢手續費問題
多數客都係俾整數㗎啦,除非你做屋邨老人/師奶生意
除非樓主係做自己生意,如果唔係一定係舖主蝕,你搵狗嚟行一轉,一定少好多人入嚟幫襯
我係老細既我會俾個折扣你,收少$1.1
找番9個1毫俾你
個根源係銀行仆街,攪到下游所有行業都係咁
我比一百萬現金你夠薑唔好要
最閪係佢找比你又得wor
樓主型棍,出嚟支持
我只係要啲鋪頭做番正常嘅嘢
生記粥麵

網址: https://s.openrice.com/QrbS0z9k000~u9t8HAA
地址: 油麻地東方街9號地下(YMCA對面)
電話: 27706099
=====================
(客戶資訊) 恒生信用卡: 周圍都有餐廳優惠低至5折兼享高達4%獎賞! 優惠附條款。借定唔借?還得到先好借!

依間 果日咁岩埋單尾數一蚊
而我又咁岩有兩個五毫

櫃台呀姐

我地唔收碎銀架
依啲唔係錢呀
銀行唔收呀 (大聲)
關我咩野事 錢我就俾咗 收唔收隨你

之後走撚咗
搞到報警既話好易認得
樓主態度正確
個源頭係銀行仆街!
點睇#60
報狗有狗氣兇住佢地,同埋就算影,啲閪狗都會迫我delete番(我朋友試過)
咪就係

樓主呢啲正閪客
祝佢食牛河哽死
佢可以找錢俾第二個客喎
你ON9
之前律師已經講過
只要商鋪係當眼位 貼左唔收某種既錢 你行入去ORDER就係接受依個合約
無得食完先話唔接受依個前設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞