中国駐曼城領事:it's my duty to pull his hair

144 回覆
289 Like 15 Dislike
剪片嗰個唔識中文啫
不過呢句嘢真係生動又地道
頭先我都有睇呢個 comment
笑死
買官咋嘛 洗撚識字
唉 中國人係64已經死晒
得返d支那人
call of duty: pull his hair
習帝叫人鬥爭
問一個技術問題,家陣我就係明住會咁做,你趕呢個走,下個都係咁,反正跟你法律我係無成本的,請問英國諗住點回應呢個對君子唔對小人嘅漏洞,呢個先係重點,個大使一啲都唔重要
真係吹佢唔脹
除非英國佬要玩大佢,但係支那就係博佢唔敢玩大
咁英國就會輸,佢只要唔順眼邊個,就明目張膽捉人入中國大使館就得,到時英國人就要聽中國大使命令了
英國政府政壇點會唔知佢地d衰野

今次係要教育埋班平民

加埋最近搶英國機師人才去訓練大陸機師單野
知無用,點回應先係問題,呢個已經等於海外執法,你唔跟我規則我就揾人捉入大使館打你一身又好,夾你返中國又好,你有你口頭講,我就明目張膽,驚你唔知我比片你睇會捉人入去又點話,如果英國政府無實際有力行動咁就會比中國政府騎刧
夠老實
中国外交官duty之一就係攻擊當地異見人士
理論上應該係今次趕人 下次封鋪
再下次就封埋大使館 (玩到斷交
睇下支那係咪真係挑戰英國底線
拔髮師
咁下個來咪高調接受訪問,張牙舞爪恐嚇左你先,要求跟所有人專重中國規則,然後揾啲小粉紅,海外中國黑社會之類搞吓啲目標(今次唔會自己落場,而且會話果啲人自發),目的係等你地知有個大佬睇住,英國政府保你地唔到,最好同我小心啲,你趕大使佢已經成功一半,跟本不痛不癢
你講既呢範就已經唔係差佬做嘢
直接上到MI5級別
去到呢啲位就好多枱底數傾
唔係我同你有足夠知識去討論既話題
老老豆豆,對試果次應該係俄羅斯響英國落毒殺人
搶人搶錢搶女
一下拉人封鋪,必須要做出佢實際附出代價嘅行動
呢啲係以前嘅規則,大家私底下拆掂佢,你大使館會做非法野係大家都知,唔係點解要治外法權,但家陣佢係要你跟一個中國利益為中心嘅新規則,而佢就係利用你呢個所謂枱底傾數嘅漏洞,如果仲有效佢唔會枱面做野比你睇,佢做左就姐係唔打算理,除非你真係以為個大使係傻左自己搞出來
大使館原意應該係相互尊重 同埋幫當地僑民
"大屎館"duty就只是管!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞