日本仔爬爬下山被熊襲擊

658 回覆
622 Like 72 Dislike
正常人爬都唔會夠爬
扮死係令佢對你失去興趣
預咗會比佢咬或者死
算係冇辦法之中嘅辦法
其實唔難
熊貓真係最廢
係佢對你用呢招
呢座山都幾危險下
到底熊貓係點樣演變到咁

咁用呢招
我驚都係佢對你用而唔係你對佢用
戇鳩樓主set 個時間係襲擊完,等我白白睇咗成分鐘
急救依啲基本知識都要啦? 唔好為嘈而嘈 而係覺得香港教育制度太多學習分數上既野 反而生活上既野無教 煮野食 急救 簡簡單單既反包皮都無講過 咁其實係咪好呢
毒撚冇朋友
有個comment睇到笑咗

SimpleMan1 day ago

The bear overshot and his sidestep plus lucky position of the tiny gap he was in and the push on the neck saved him. Also kicks and screaming helped but his scream sounded like dying animal which isnt good lol
嚇撚死
中暑同熱衰竭最後係入院 但好多時其實係熱衰竭 中暑係會死人 尤其係山所以如果救得到小小都差好遠嫁
蛇咬影低相咪岩 但你試下落樓下問個c9問個細佬佢知唔知 唔好話唔係山咪唔會遇到 係市區既海濱公園都見過

唔係為嘈而嘈 好多時依啲我地認為既基本知識都係自己睇書/課外活動教 咁點解唔可以由學校正式咁教 比每個人都識依啲基本知識呢
北美洲行山驚美洲獅多過驚見到熊
可能你無做開運動 行山秋天間唔中會見到蛇 之前真係親眼見過市區既海濱公園見過蛇 仲未計新界住近山邊其實好易見到蛇
如果係山 你call999 有啲位飛行服務隊都黎唔到 要人行 咁就一個鐘起計嫁啦
唔係話你錯 但其實仲有好多唔同既情況嫁
其實根本要執生 詐死風險都幾大
熊一定唔係其實草食動物發起火黎係超危險的
熊就算遇到大象犀牛河馬都唔會夠膽獵食
以下是非洲二哥的表現

但係當犀牛面對象哥,其實只係飛機杯

諗起佢
有無見過美洲獅
If it's brown?
第一身視覺睇人爬山都幾恐怖下
班馬
你係咪d幾廿歲嘅呀叔
依家學校有家政有急救有性教育應該好基本?
呢個打到黑熊仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞