【MOT- 醒啦喂準備護級啦】列斯聯 2022/23 護級討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
肥普拖舟教列不是夢老細畀唔起錢另計
炒未呀屌你老母
應該等比利物浦炒完先炒馬薯
應該都等世界杯後
世界杯後無時間再調整,反而新教練早d來cl趁世界杯執下隊波好過
KOCH踢德國(坐)
有排先返
大部分人都無得去啊嘛,咪執下隊波,世界杯後聖誕死亡賽程o黎,到時先換就太遲
WC 主力係睇2件美國仔
基本上firm o左有得去世界杯得Kristensen, Kilch同美國孖寶,老蘭,荷蘭仔同Model我就唔太睇好有得去
咁都無計,早d換點都好過遲,又睇返馬薯d英超戰積,贏個幾場係兩場狼隊,兩場上季降班金絲雀同屈仔,再就係Brentford同車,對住d同lv最多打和拎一分,再咁落去除非其他隊仲鳩過我地,唔係唔使到季尾都可以降落去
依球俾森仔一早贏左
5個降班隊嚟講算多
上年已經講過啦 根本管理層問題
今季條垃圾帶 我一場都唔撚睇
仲衰過上年比蛇
夏芬拿好揸呀 搞到踢歐霸
快d 送番過黎俾d 垃圾隊用啦
免費幫你操番起佢
Since we were promoted,

7 PL clubs have changed manager when in the bottom 3,

5 went down.

Of the 20 mid-season changes since 2019/20,

only 25% finished 2+ places higher than when previous manager/coach left

More than 50% finished level or lower,

We’re 18th.
JM: Dallas, Forshaw still out. Hjelde, Gelhardt, Rodrigo, Sinisterra, Adams & Cooper also doubts. #lufc
Full team都攞唔到分啦
比人456定8910嘅分別
哪來的自信
🎙 𝗝𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗼𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗻𝗲𝘄𝘀: “Joffy, Rodrigo, Luis, Liam and Tyler are all a little bit in question, we’ll see how the next 48 hours goes for all those players.”
肥毒真係著潮嘢都型唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞