【MOT- 醒啦喂準備護級啦】列斯聯 2022/23 護級討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Jack腳頭重鳩射啱晒
依家我列係降班區好貧窮痢係咪會送分比我地佢去一向劫富濟貧
屌,原來修頓迫和到廠
高普咩環境咩
呀mo 仲要刷幾球上番去嫁
都係早啲瞓聽朝睇下有冇新消息
Don't worry Leeds fans, at least you don't play Liverpool, Spurs, Man City and Newcastle in your next five games.

https://mobile.twitter.com/FootyAccums/status/1584199398107463681

不如早d 打
打少場係魚拉特個場
其實都冇咩用
9 - Leeds have collected just nine points from their 11 games in the Premier League this season – this is their fewest at this stage of a league campaign since 2003-04 (8), when the Whites were last relegated from the Premier League. Ominous.
今晚唔炒,下場對猁輸幾多球先炒?

我估打埋猁先諗炒唔炒

爆冷執到分就當俾自己振士氣
輸就名正言順俾新領隊對般茅嘗試起機
其實炒完對痢都唔會輸少幾粒成班盲頭烏蠅咁踢波
下場邊個教都冇咩分別
不過早d 搵定邊個接手好d
唔好再擺Greenwood做CDM呢啲鳩陣
打返對阿狗嘅踢法
對殘陣猁唔係冇機會執到分

前提係marsch唔好再擺鳩陣
呢點冇乜信心
希望聽日有好消息
JM on the board: "We've had clear discussions that we're together." #lufc

https://mobile.twitter.com/PhilHay_/status/1584207946602676226

比你鳩多一場
打完利快啲lan
森林都贏到猁啦,easy
森林係主場贏,我列下場做客利
主場作客咪一尻樣
無主場加持,我列輸少過3粒都當贏
見到呢啲飛機post就火
Greenwood 呢件垃圾見佢幾次企係隊友隔離睇住自己友拎波
佢老母唔拉空走位 on99 企係度扮球證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞