【MOT- 醒啦喂準備護級啦】列斯聯 2022/23 護級討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

Marsch has one of the WORST win % for a Leeds manager EVER, at 29.17%.

This is lower than Hockaday, Evans, Monk, Christiansen, Redfearn and Dennis Wise.

Leeds are also two points worse off than this time last season, with the same number of games.

https://mobile.twitter.com/LeedsRadar/status/1584525139559198720
戴治淨係識斬燒味,不過防守幾有心得
下場對利撚即係炒得
搵番chris wood番黎
Bam頂唔頂得
原本都想Forword過來,不過po文條友好似都99地
應該睇中戴治帶搬泥留係英超差唔多有8/9年有buff先搵佢
愛美麗
分分鐘用jack 換木番黎
之前紐都唔去,竟然去維拉,嚟列就正
如果係戴治我寧願要Corberan算
戴治同大sam有咩分別
#阿士東維拉 宣布以 #維拉利爾 的主帥艾馬利(Unai Emery)為主教練,並向維拉利爾支付600萬歐元買斷其合約。艾馬利在維拉合約年薪700萬歐元。

我地仲妹緊炒唔炒馬蛇
唔明D人做乜搵森馬維做遮醜布
搵哥狗教就入波咩
咪一鳩樣
一樣廢
又少一隊爭降班
馬蛇係唔係真係唔識控制中場

諗返起季初roca唔夠氣,死都唔早啲換klich頂,贏變和,和變輸

人地曼聯買左世界最頂級既防中都俾佢打下後備先慢慢做正選

你老味greenwood今季係英超出過10分鐘打下翼,一野就代美國仔打中場,諗返起都嬲。以為自己打Fifa 呀? 打FM都起碼俾佢打杯賽試下,個位置綠綠地先出啦
擺明富咸個場出greenwood係豪賭啦
我記得之前有場,唔記得係咪季前熱身賽,greenwood打過防中,可能壓力唔大,表現算ok
算啦,攬炒,今季冇眼睇
仆街了
其實咁多場都睇得出佢臨場應變係冇料
今季都係咁先
第二場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞