hk express 同一件行李,去程時話無問題,回程時話有問題要罰錢

83 回覆
0 Like 109 Dislike
28寸GIP 得唔得嫁其實

寄倉要睇一件行李長闊高加埋是否少於158cm ,我個28就剛好157,唔同牌可能有少少分別。

我以前試過問UO佢手提行李尺寸,網上佢寫56*36*23,我個手提就55*40*20 佢都係EMAIL將網頁上呢個尺寸覆返我,但我都係唔知我闊咗3cm(但長度短1cm 同深度短返3cm 得唔得。咁我之後都試帶上機,一直又無人(香港、日本)話過我個喼唔可以手提

28吋有咁細???

20吋至28吋有 3 個SIZE,乜最大既28吋都可以 HANDCARRY????

咁罰埋香港個程囉
樓主上水開估未?

不了
老實講,hkexpress真心係差,連客戶服務都hea住答你
老實講,hkexpress真心係差,連客戶服務都hea住答你

老實個個都知佢好就唔使賣哩個價 就係大家都知佢差先要成日搞sale吸引人姐

差無問題 有錢大可以唔搭 收你成千蚊張機票又差咪有問題 但佢啲sale 機票賣嗰幾十蚊 搭去機場班A巴都係哩個價啦

最戇鳩係明知佢差但又貪平要搭 搭完講到被人呃上賊船咁嗰班
咁樓主因咩原因要罰錢?樓主一直都好似冇講
似乎需要西瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞