港女伏屍台龍山寺 生前重複請示神明25分鐘

221 回覆
61 Like 8 Dislike
算你有啲理性,好想研究其他人負評嘅原因
香港好好咩咪一鳩樣
邊個
兩隻聖杯咪 0.5 x0.5 = 0.25
佢幽助都唔夠打,你話呢
應該只係屬s級底邊
疑撞鬼係信耶穌之前
Ching有冇睇雷神4?
真係有神明既話
班當權既幾時有報應?
唔係實搞到,要你誠心信靠主耶穌作你救主乜乜乜,搞唔到咪話你唔夠誠心,而且要搞好多次。以前都有單一班東正教神父驅魔驅到事主死咗要上法庭。天主教神父搞唔掂最後咪靠唸句拉丁文咒。
佢哋個信仰係有力量,但唔知點用,只係因為信眾個pool大、case多、做得多,自己搵出方法乜嘢會work,再自行諗個解釋去解讀件事。
華人法科就唔係咁講,佢哋有晒成個學習系統,有能力偵測靈體,處理一件事,上面會畀訊息你幫唔幫、點樣做,做完封身、清屋,做晒預防措施,解釋埋成件事前因後果。不過都唔一定搞掂,因為有啲嘢涉及因果。
耶教啲人都係靠自己經驗估估下,因為佢哋唔會有個師公降落嚟話畀佢哋知更多資訊
攞人命係少啲,但有時都有,想監生由隻腳扯事主個魂出嚟,或者搵替身,或者想你落去做手下/陪佢。有啲想佔據你個身體,即係上身/奪舍。有啲只係攞著數,吸下你精氣神,或者燒嘢畀佢。我覺得都要睇靈體能力意願,同埋事主命水時運,即係唔係個個人都會中招。
咪話咗唔係自殺

佢一直都有鬼纏身
跟住信基督教,仲幫佢驅魔
最後都係跳樓死
邊撚個師公 唔係玉皇大帝之類下話
呢個年代都有人信埋d 怪力亂神之說
邊有咁撚多鬼呀呢d 叫思覺失調 幻聽
人寧願信自己鬼上身都唔肯接受自己有精神病
最後有無講死因係咩
雷禪上幽助身輕鬆打贏仙水

雷禪係魔界三巨頭之首所以仙水應該s 級尾啦

不過富奸有話仙水本身患咗絕症 要夾硬將個故事現身落去將桑原都寫到好抽得都得嘅 不過桑原設定真係冇動機 除非又拉飛影個妹落水

其實點都好過火影拖稿拖到變咗寵物小精靈 就算同幽遊同期龍珠臨完都開始唔好睇。。
人哋睇左醫生食藥都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞