港女伏屍台龍山寺 生前重複請示神明25分鐘

221 回覆
61 Like 8 Dislike
無計,電腦暫時未做到
咁全世界啲電腦dice都唔駛玩啦
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E5%A4%A7%E6%95%B8%E6%B3%95%E5%89%87
在數學與統計學中,大數法則(英語:Law of large numbers)又稱大數定律、大數律,是描述相當多次數重複實驗的結果的法則。根據這個法則知道,樣本數量越多,則其算術平均值就有越高的概率接近期望值。
神明講左個答案同指左條路比佢
佢唔岩心水 先會不斷咁去擇佢心水答案
Center of Gravity 令到佢次次掟都係同一面,有啲似不倒翁
應該個女仔有精神病?
班朋友應該帶佢睇醫生唔係搵驅魔?
跟開個師傅話嗰頭好多結界積屍氣
又係d explore yourself弱智妹
歧視嘅意思係令人受到不公平對待同不平等待遇喎
點香本身就惹鬼
有睇過fate都知聖杯唔方好野
好似話點香係餵鬼食嘢
放火 咪比個藉口眾籌
而加係個廟到插企起朵同神明死過玩串佢個場
聖杯係1/2唔係1/4啊
公公/字字/公字/字公
點出到0.75
當你真係0.75唔中喇擲100次都唔到個機率係0.75to the power 20conditional probabilities
唔該你認真啲讀書啦
Cls
保全叔真係好正,最中意飛影慢條斯理咁講:「你係咪嫌命長」
明白,多謝補充。 如果人類都有潛質變成 S 級,可以殊死一戰,呢條橋可以發大嚟寫。 巴打知唔知 S 級嘅仙水喺魔界屬於咩水平? 夠唔夠骸軀鬥?

條柒頭醉駕冇事?
走左有機會被惡靈霸佔
我覺得戶愚呂可以直接做壞人
當你一分鐘丢2下
已經係0.75^50
你計下有幾細
唔知佢係咪keep住問同一個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞