[NSWER] NMIXX討論區(6) 期待KCON舞台 Lily 1017生日粗卡

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
Jinni

唔會唔記得你舞台上係幾咁charm

6月尾icy cover 真係好驚豔

點解咁樣就完
11月中決定唔考高考 者係呢件事係1個月內決定 究竟係咩原因咁急去做決定
聖誕歌都唱埋
如果做返普通人,又冇高考真係GG
但過唔到聖誕節
住死裏打?
仲有sg 都有佢最後sg得番6個人嘅話我會問候jyp家人
6號 LOEWE,係咪所有成員joined
confirm, all member has joined
你冇睇架? 咁都要問
喂吊,我都有現實生活。
真係唔係日日追得曬所有野
https://youtube.com/shorts/XBpWOE0uDuI?feature=share

Do you know what I want for Christmas?

I want you! Jinni💖!
I want you back!
I want to see seven members NMIXX💖 not six!

如果真係有平行時空,相信第二個時空Jinni💗冇離開nmixx
永遠懷念Jinni💖
we always love you and miss you Jinni

執左開post doc 遲d有年末stage我再加
路人粉同上
NSWER們頂住 我都好sad
搵d野搞分散下注意力會好d
221126 NMIXX’s 最近一次簽售會JINNI:"很高興通過本次簽售會與NSWER們變得更加親近了,明年的簽售會再見"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞