[NSWER] NMIXX討論區(6) 期待KCON舞台 Lily 1017生日粗卡

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
咪下下貼呢d啦
咁你買咗邊個
應該幾千都黎
冇你岩岩又話Haewon推薦,係咩料
https://news.sbs.co.kr/amp/news.amp?news_id=N1006932918

[SBS Star] NMIXX SULLYOON Always Sends Thousands of Messages on 'Bubble' that Fans Find It Unbelievable

抽獎咩,佢點覆得曬
佢係假NSWER
佢經理人幫佢覆
英文唔好睇錯,原來相反
Within the K-pop industry, one of the most active users of Bubble is said to be SULLYOON.

She sends such a great amount of messages that a lot of fans who subscribe to her channel have a hard time catching up with all of them.

等等先,我唔係好明
張圖係佢同一個fan,send 咁多 messages
定係好似IG following 咁佢出messages 所有訂閱都收到?
梗係後者 全部訂嘅人睇到嘅野都一樣
所以我上面先問有冇得一次過翻譯
不過如果佢感興趣,都會個別回覆?
咁樣先有價值
有冇睇哂 一日要用幾多時間
琴日臨訓一次過題好似用左20分鐘左右
想問下sullyoon仲係唔係
一日百幾條msg
所以我上面先問有冇得一次過翻譯
有冇睇哂 一日要用幾多時間
琴日臨訓一次過好似用左20分鐘左右

(唔肯定) 好似個app會抽樣好少部份fans嘅msg俾佢睇到 佢哋有時都會提到下
不過都係全部人都睇到佢嘅回覆 唔會得你睇到
你覺得值唔值得,雖然唔貴
有時間同心機睇嘅話 抵到爛
佢應該係send最多bubble嘅idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞